Breaking News
Home / Tehnologie / Ingredientele din bucătărie care te scapă de buruienile din curte. Uiți de smuls și săpat cu ele

Ingredientele din bucătărie care te scapă de buruienile din curte. Uiți de smuls și săpat cu ele

Vremea de afară parcă te curăţenie casei. Dacă nu ştii ce a de buruienile curte, poţi câteva pe le ai bucătărie. Sunt variante şi naturale.

Scapă de buruienile curte cu bucătărie

După o vară plantele au înfrumuseţat curtea, odată cu rece, acestea se şi nu deloc bine. Aşadar, momentul a de buruieni şi de a spaţiul iarnă. În cazul nu foloseşti toxice sau o de pe de comerţ, te poţi varianta şi ieftină. câteva ingredientele te scapă de plantele nedorite.

Amestecul de şi oţet buruieni. Foloseşte cantităţi aceste şi cu soare (căldura potenţează efectul pe au plantelor). Desigur, bicarbonatul de sodiu nu listă. Se linguri la 300 de ml de apă şi se cu bălării a de acestea.

De asemenea, rădăcinile buruienilor imediat, aşa poate fi şi de a nu cu plantele nedorite.

Oţetul cu o concentraţie de 9% acetic şi el foarte eficient. Se pulverizează la orele prânzului buruieni. Este nu plouă ca îşi efectul. O soluţie te scapă de buruieni alcoolul. Amestecă 100 ml de cu 100 ml de apă şi câteva picături de de şi pulverizează plante.

din te scapă de buruienile curte. Uiți de cu ele" width="1024" height="463" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ingredientele-din-bucatarie-care-te-scapa-de-buruienile-din-curte.-Uiti-de-smuls-si-sapat-cu-ele-1024x463.jpeg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ingredientele-din-bucatarie-care-te-scapa-de-buruienile-din-curte.-Uiti-de-smuls-si-sapat-cu-ele-768x347.jpeg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ingredientele-din-bucatarie-care-te-scapa-de-buruienile-din-curte.-Uiti-de-smuls-si-sapat-cu-ele-1536x694.jpeg 1536w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ingredientele-din-bucatarie-care-te-scapa-de-buruienile-din-curte.-Uiti-de-smuls-si-sapat-cu-ele.jpeg 1709w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Ingredientele te scapă de buruienile curte. Uiți de cu ele

Florile toamnă

Unul sfaturile de specialişti ce priveşte buruienile foloseşti grădinii. De exemplu, acum te-ai de florile de vară, momentul pământ de toamnă.

Printre cele acest se numără crizantemele. În culori, la frig şi de întreţinut, acestea îţi transforma curtea total. Fiind iubitoare de de 10-15 grade, înflori luna noiembrie. Este de a fi valoare, ele plantate compact, des (la o distaţă de 10 cm de alta).

Dăliile, cârciumăresele şi brumărelele şi ele la frig şi culoare grădinii, aşa nu le plantezi.

About BoTposter

Check Also

Când se redeschid piețele. Ce restricții trebuie să respecți acum

Vineri, la finalul ședinței de Guvern, șeful DSU Raed Arafat a anunțat că piețele agroalimentare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *