Breaking News

Informații în exclusivitate din dosarul 10 august. Cine a greșit în dosar și de ce a fost redeschis

Lucrurile pe eu le am. Când s-a clasarea, de infirmarea parțială acuzațiile Jandarmeriei, s-a dus la General, Scutea, șefa DIICOT-ului, Hosu, s-a abținut, pe a de caz dosar. Numai că, surpriză! Doamna i-a abținerea pe nu a acte efective dosar, ci a niște adrese niște instituții.

Drept urmare, iată plângerile au făcute de asociații, au șefa DIICOT. de al infirmării Ordonanței de clasare dată de DIICOT, foarte interesant. Și anume, nu a o de procurorul de caz. 

Cu cuvinte, procurorul nu ar fi audiat dosar, suspecți sau vătămate, martorii apăreau dosarul ce le-a sosit lor, la DIICOT, prin declinare de competență de la secția pe trei procurori anchetaseră, audiaseră, au anchetele la declinarea la procurorul de caz audieze pe șefi Jandarmerie, nu a citații ca șefi puși sub acuzare de secția se extinsese la audieri”, a declarat la 3.

Dosarul 10 se redeschide, la 20 de ce fusese clasat. Este vorba acuzațiilor la adresa fuseseră inițial secretizate.

Se va redeschide Jandarmeriei, au audiați acest acuzați de seriviciu, participaţie improprie la abuzivă, participaţie improprie la intelectual, participaţie improprie la uz de fals, la la participaţie improprie la abuzivă.

Astfel, se va redeschide maiorului Cazan, general al Direcţiei Generale de Jandarmi Bucureşti, comisarului-șef Chirică, secretar de MAI relaţia cu prefecţii, colonelului Cucoș, adjunct al Române, respectiv colonelului Sindile, al Române.

Decizia la solicitarea ce mulți petenți – manifestanți au – au cerut redeschiderea dosarului. 

Clasarea a acum 20 de zile. Nu se redeschiderii. La 2 de la violentă a mitingului Victoriei, au clasat parțial, pe 15 iulie, dosarul 10 august. Procurorii nu a vorba o de lovitură de stat, a susținut Română.

Actualitate

05 Aug, 17:50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *