Breaking News

Infectări cu noul coronavirus pe bandă rulantă la turiștii români din Grecia. MAE, anunț despre ultimele cazuri


 

Bolnavii, şi o vacanţă cu cetăţeanul Corfu, au plasaţi carantină 14 zile. De asemenea, un cetăţean a simptome specifice bolii, la Nafplio, de investigaţii.

„Cu la situaţia cetăţeanului roman aflat şi fusese cu COVID-19, precizează a supus test, rezultatul pozitiv. Astfel, persoana cauză va carantină o perioadă de 14 zile. De asemenea, un cetăţean cu persoana cauză a la şi infecţia cu COVID-19 plasat, de asemenea, carantină o perioadă de 14 zile”, MAE

Ministerul a la a notificată miercuri, 15 iulie, de autorităţile elene cu la un cetăţean aflat şi a infecţia cu COVID-19 urma la pe Elene.

„Acesta a unitatea îşi va cu un membru al familiei, cetăţean român”, a MAE.

Ambasada la s-a autosesizat urma informaţiilor apărute presa elenă cu la situaţia cetăţean aflat localitatea Nafplio care, urma simptome asimilate cu COVID-19, a asistenţă medicală de specialitate.

„Potrivit informaţiilor de ambasadă, cetăţeanul se află de investigaţii şi primeşte asistenţa medicală specifică într-o unitate medicală Atena. la contact cu respectiva unitate medicală”, a MAE.

Până miercuri, 15 iulie, 5 ca infectați cu noul coronavirus, bilanțului coronavirus de autorități. Primul infectat cu coronavirus a la lunii iulie. Este vorba de o cu coronavirus ce se afla cu soțul ei Grecia, insula Creta. s-a plimbat de a fi băgată carantină de autoritățile elene, nu a să-și vacanța. 

MAE a condiţiile de pe Elene: cu data de 15 iulie, 00.01, pe formularul electronic, respectiv codul QR, cetăţenii la pe prin punctul de de la Kulata-Promachonas şi testul molecular negativ infecţia cu COVID-19, prelevat cu maximum 72 de momentul pe Greciei.

Testele efectuate acreditate, certificatele engleză şi conţină şi prenumele persoanei testate, precum şi şi numărul cărţii de sau paşaportului persoanei respective.

„Ministerul continuă evoluţiile cu la tranzitul cetăţenilor prin punctul de de la şi continuă cu autorităţile elene identificarea de soluţii reducerii de aşteptare şi prevenirii aglomeraţii perioada următoare. De asemenea, menţionează autorităţile elene competente modifica preaviz de pe naţional, funcţie de numărul de cazuri de COVID-19 ce fi pe parcurs”, a MAE.

Ministerul reaminteşte cetăţenii solicita asistenţă la de Ambasadei la 00302106774035 şi al de la 00302310340088, apelurile redirecţionate de şi Suport al Cetăţenilor Români Străinătate (CCSCRS) şi de operatorii Center, regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii se cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi de urgenţă al misiunii diplomatice a Elenă 00306978996222 şi al al de la 00306946049076.

Ministerul consultarea paginilor de internet:  https://www.mae.ro/node/51914http://atena.mae.rohttp://salonic.mae.rohttps://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_ro și www.mae.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *