Breaking News
Home / Stiri IT / Încărcătorul magnetic MagSafe pentru iPhone 12 ar putea deteriora husele de protecție

Încărcătorul magnetic MagSafe pentru iPhone 12 ar putea deteriora husele de protecție


MagSafe nouă de pe 12, 5G-ul momentan atenția tuturor. În ce o de 5G pe telefoane, lipsa acoperirii abonamentelor de modificări, destul de repede. Iar asta ar renunțe la prin cablu. Totuși, tehnologie nu perfectă, utilizarea ei poate câteva dezavantaje.

Apple problemele ar utilizarea MagSafe

Apple a un document de asistență câteva pe le-ar noul de MagSafe. De exemplu, prin natura sa magnetică, ar precum sau cu RFID un MagSafe, vorbim un sau o de protecție.

De altfel, husele de cu MagSafe ar fi la „victime” tehnologii. spune încărcătorul magnetic ar urme pe suprafața huselor piele, special, vorba originale. magnetic nu va încărca are un atașat, prioritar acela.

Tot la MagSafe, spune aceasta ar fi limitată 80% se încălzește mult, a dispozitivul. Având vorbim standardul Qi, era de ca de la 15W o mare de căldură.

În cele urmă, într-o corespunzătoare. Acesta ar trebui curățat ce de la o cârpă foarte puțin umedă a impurități de pe suprafața lui. Nu utilizarea de solvenți, de curățare sau substanțe acest proces, ar ataca suprafața de silicon centru.

via MacRumors

About BoTposter

Check Also

Rusia amenință să blocheze Twitter, Facebook și YouTube, acuzând discriminare la adresa canalelor locale de știri

Twitter, Facebook, YouTube ar putea deveni o amintire în Rusia, dacă guvernul pune în aplicare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *