Breaking News

Încă 4 jucători din play-off au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau să joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!


Pandemia de coronavirus continuă afecteze de 1. Partida a a oară! De dată, patru ai giurgiuvenilor au testați cu COVID-19. Este vorba Lazar (28 de ani), (21 de ani), Bruno (28 de ani) şi (18 ani), la a doua.

Inițial, partida a un al a pozitiv. A doua amânare a ce Ljuban Crepulja a el ca infectat. Luni ar urma se ia o decizie partidei. În acest cel timp, la UEFA, şanse ca partida nu se joace.

CSU victoria la verde, şi varianta se 0-0

Oficialii ar li se victoria la verde, şansele acest foarte mici. Mai partida a oltenilor. O variantă ar fi se 0-0 partidă. În acest fel, partida ultima şi ar fi titlu. Dar aici ar fi o formaţia Bănie. Pentru o a de la cu seară ar ardelenii ar şi varianta egal.

„Pornește o nouă ancheta epidemiologică. Conform ministrului clubul e de la programări la anchetei. Noi vom urma impuse de autorități. E meciul seară nu se va juca”, a declarat GSP.ro.

Cu de campionatului, şi îşi dispută 1. au astăzi, pe de FC FCSB. În ultima etapă, campioana merge pe meciul va fi, cel probabil, la titlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *