Breaking News
Home / Stiri Online / În acest moment, PSD e pregătit să câștige alegerile locale

În acest moment, PSD e pregătit să câștige alegerile locale


“Declaratia pe o stiu eu a dl a legata de o tentativa a de la de a incerca amanarea scolilor si de legarea doua subiecte. In acest moment, e pregatit sa castige locale. Am vazut precizari Guvernului. ca responsabilitatea organizarii alegerilor, de cine se afla la guvernare, e a Guvernului. Eu ca va fi un un de ce a pana acum. Intr-un 16 persoane, daca ai si observatori se decat 16. Intram intr-o in intr-o sectie de sa controlat”, a afirmat Grindeanu, intrebat dupa National al daca va amanarea alegerilor locale.

Acesta a adaugat ca sa vina cat multi la vot, ca un exercitiu democratic.

“Atata cat de la si-au cu pret sa faca aceste alegeri le au foarte bine gestionate. Imi doresc sa vina cat multi la vot, ca e un exercitiu democratic. Singurii amana alegerile, parghiilor legale, guverneaza. E foarte putin sa se poata intampla asta. Am vazut ca dansii isi doresc alegeri. Nu vad sa poata PSD, decat daca isi da ca au scapat de sub si sa amane alegerile”, a conchis Grindeanu.

About BoTposter

Check Also

Dosarul Revoluției nu se rezolvă pentru că mulți dintre cei care au executat atunci ordinele sunt încă în funcții înalte

”Îmi este foarte greu să dau un pronostic. Ce pot spune, pentru că știu că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *