Breaking News

Impactul psihologic al pandemiei de COVID! Prin ce stări trec suspecţii de coronavirus

Practic, perioada testare şi marcată de o avalansă de stări.

Printre cele stresul şi teama, ba se ca şi ar fi  bolnave.

”Nu sfaturi acest moment. Din psiholog înţelegi, sau de la ar trebui nu te temi”, spune Leca, psiholog.

Teama dispare la rezultatului, bineînţeles, negativ, însă, contrar, se complică şi tare. Potrivit specialiştilor, frici.

De ce? Oamenii vorbesc, se tem, spun: nu vorbim cu el, fiindcă bolnav, a bolnav, de el? În contextul spaţiul o de mare de sfaturi pe le auzim, ne purtăm. Unele nu reale. Despre ce facem, de asemenea şi fakenews. Şi o cantitare mare acest se bolnavii de COVID, se spune aşa: nu vorbiţi cu ei, nu atingem. Ca pe vremea ciumei, izolaţi pe insule.

În aceste condiţii, starea a bolnavului se şi tare.

Ce un bolnav de COVID? Disperare, panică uriaşă. Din punct de psihologic, se acumula frici de mari, apare, evident, tulburarea de şi nu sau medie, nu, mare. Ulterior, de panică. Ce spune bolnavul de COVID? Nu respir! Ok, pe o pernă înaltă, pe o parte. Dacă mă intubeze? Dacă nu rudele? Dacă nu la soţul/partenerul meu? Toate aceste frici într-un de pacient de psihologie.

”Oamenii se de foarte înţelegere, şi flexibilitate, fiindcă bolnavul de COVID, îşi va comportamentul. Cum gândeşte, ce gândeşte, gândeşte. Ce spune, spune. De exemplu, un îşi va la 180 de grade, spune aşa. A, are o tulburare de comportament, are ceva. Ceva e cu el. Da, prietene! Ceva e cu el. Ştii ce? Trebuie flexibilitate şi şi înţelegere”, explică psihologul.

De asemenea şi vindecare, fostul pacient va continoare de susţinere.

Actualitate

31 Iul, 16:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *