Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / “Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. A suferit 3 intervenții chirurgicale!”

“Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. A suferit 3 intervenții chirurgicale!”

“Vreau va alegerile, mine nu va fi o mare pierdere. Îmi câştiga soţia şi copiilor. Începând ianuarie iulie, a intervenţii chirurgicale. I s-au 30 de centimetri colon şi alţi 29 intervenţie. A de cu o pungă”, a declarat la România TV. 

“Am şi au Capitalei. Cauza principală a părerea mea de miniştri pe a avut-o PSD-ul 2017 au pierdut alegerile. Gabi a adrese ca ELCEN-ul. A doua cauză Ponta. a singură” , a adăugat acesta.

Gabriela Firea, scorului: Încă nu vom afla rezultatul real

Gabriela a un mesaj, seară, anunțarea exit-poll-ului căruia a cu 47,2%.

“Cei au acest psihologic au un foarte comunitățile lor, țara noastră la urmă. Cu puțin s-au de vot, comisiilor se află numărătoarea.

Dimineață vom exact rezultatul al alegerilor, cel puțin s-a Bucureșiti acum patru de – pe la 4-5 dimineața cam 80% voturi, dimineață, la 8-9, rezultatul fi oficial. urmare, se anunță seară, exit-poll-uri nu au la cele oficiale.

Le ca atare, asta nu îmseamnă aceasta seară învingători. De le țară numără voturile, respecte asta democrația”, a spus Gabriela Firea.

About BoTposter

Check Also

Poliţiştii ameninţă că îşi suspendă activitatea dacă Guvernul nu le dă suplimentul de risc de 2.500 de lei. “Ministrul Vela este în campanie”

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol acuză faptul că poliţiştii nu au fost incluşi, alături de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *