Breaking News
Home / Stiri Noi / Imagini cu puternic impact emoțional din spitalul din Cluj: ”Colcăie șobolanii. Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani”

Imagini cu puternic impact emoțional din spitalul din Cluj: ”Colcăie șobolanii. Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani”

“Clinica de a Cluj-Napoca, 5 august, 17:30. La intrare, un vagabond, infect colcăie șobolanii. Tot acolo, a spațiu de depozitare o firmă de curățenie are grijă de secția de a Florian. Vă imaginați ce curățenie se pavilioanele 1, 5 7 cu de curățenie cu șobolani? 

Am sesizarea acum câteva zile, de la curățenie văzuseră un șobolan, au Cluj, pe omul lui Boc, al lui Rus, lui Petrică Șușca. Șușca le-a ignorat. Vă o ascultați pe angajata de la curățenie, glasul ei se citește disperarea greața, infinita greață!”, a însoțește imaginile revoltătoare.

Deputatul un de al ”nu ar rezista un difuzarea acestor imagini”.

Emanuel susține managerul insituției, Petrică Șușca, nu poate fi deși a are ”spate politic”.

”Din punctul de al lui Șușca, trăi cu șobolanii. Așa procedează cu angajații secției de anatomopatologie într-un beci de mucegai. Acele mizere, infectate, acolo de de zile, au 100 de ani… 

Șușca va rezista orașul Cluj-Napoca, medical, de 30 de de PNL-PSD, Boc, Rus lor. Da, pe pe la colțuri Cluj-Napoca eu pronunț răspicat! menține pe Șușca opoziției de Medicină”, deputatul USR.

Emanuel spune administratorul Cluj, ”o slugă pe Câmpean” nu nu a nicio măsură imaginile revoltătoare, le-a certat pe i-au subsolul.

”Am lupt mizeriei spitale, umană fizică, au se lucrurile, se curtea Cluj, Babeș.

Fac ce am promis, strig cu orașul mult, de la zero de nu legături cu PNL-PSD domină medical. Puteți privi adevărul, puteți fiți alături mea, sau puteți mințiți la incredibilă! Eu am cu lupt cu sanitar!”, deputatul USR.
 

România la vot

06 Aug, 18:00

About BoTposter

Check Also

Marcel Ciolacu, la Siteza Zilei: Lista primelor măsuri pe care le va lua PSD dacă va câștiga alegerile

Președintele PSD a precizat că sănătatea, educația și economia vor fi prioritățile PSD, în cazul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *