Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Imagini cu polițiștii tăiați cu coasa, plini de sânge, au fost făcute publice VIDEO

Imagini cu polițiștii tăiați cu coasa, plini de sânge, au fost făcute publice VIDEO


Au imagini cu doi polițiști au cu coasa într-o comună Dîmbovița. Oamenii trântiți pe jos, de de la zonă. Polițiștii au cu de doi înarmați cu o furcă o coasă.

Filmare cu cu coasa, de sânge, a publică VIDEO

Polițiștii au ripostat şi ei şi i-au pe atacatori, ce i-ar fi cu focuri de armă trase vertical. În urma atacului sălbatic, polișiști s-a cu de la o mână tăiate.

Mama a s-au la vecinilor, le şi rude, le-ar fi urât. a vecinii au la 112 şi poliţiştii au sosit la faţa au ei curte şi nu au şi punctul de vedere.

Polițișii agresorii au la spital

S-au certat băieţii cu vecinii. Au scandaluri. Băieţii nu au cu legea. Poliţiştii nu i-au nimic”, a apus doi agresori.

Cei doi de la rurală 1 Târgovişte au 39, respectiv 45 de ani. Aceștia au la judeţean de urgenţă Târgovişte cu la mâini şi pe corp. Și agresorii, vârstă de 41 şi 43 de ani, au de medicale, împuşcaţi picior şi abdomen.

Un un agresor au trimiși la un București

Polițistul cu de la mână şi agresorul picior au trimişi la Spitalul Capitală, poliţist şi al agresor au la Târgovişte. Cei doi se ocupă cu şi nu au acum cu legea.

Acum, doi polițiști răniți scandal ca de superiorii lor. Aceştia au într-un scandal desfăşurare şi nu au ezitat a-şi apăra viaţa.

În ce se află patru răniți

Cei doi agenţi de într-o stabilă, aflându-se sub medicală. Cercetările au de procurorul de caz, art. 56 de Procedură Penală.

De asemenea, de săvârşirea faptei se află la spital, într-o stabilă, sub pază poliţiştilor. Conducerea de Poliţie Judeţean alături de doi poliţişti, acordându-le de au aceste dificile”, a Dâmbviţa.

About BoTposter

Check Also

Ce fac Vulpița și Viorel în noua casă. Primele imagini cu vedetele de la Acces Direct

Dacă vă întrebați ce mai fac Vulpița și Viorel, vă spunem noi. S-au mutat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *