Breaking News
Home / Stiri Online / Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, anunță concedierea a jumătate dintre angajații instituției

Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, anunță concedierea a jumătate dintre angajații instituției


Preşedintele al CJ Bihor, Bolojan, a anunţat marţi, sa de funcţie, o de 50% a al Judeţean, de la 174 de ocupate la 88, cu data de 1 decembrie.

“În urma analizei făcute ultima săptămână am nu fi contestate. Analizând structură parte, comparaţii cu asemănătoare, de personal, paralelismele, lipsa de coordonare, am decizie organigramă va fi pusă pe de zi şedinţa de joi,” a declarat Bolojan.

În primul rând, a el, compartimentele era supradimensionat, ce presupune un de cu de muncă scăzut. S-au comparative la serviciul juridic, de dosare, complexitate per jurist, cu Oradea, nefavorabile Judeţean, precum şi cantitative pe de autorizaţii de construcţii, de emise, constatând o subnormare de câteva de primărie.

Bolojan a afirmat nu au de activitate, de o structură protejate, sau precum o direcţie de şi o agenţie de direcţii scoase “pentru a se lucrează”, precum Direcţia Social Comunitară, urmează desfiinţată.

“Suntem nevoiţi reorganizăm instituţia de personal, foarte mari, la un suportabil, acelaşi oferirea serviciilor condiţii decente. De asemenea urmărim depolitizăm Judeţean perioada următoare, o abordare se va baza pe o intervenţie activă a CJ cu primăriile judeţ. Pentru judeţul nu poate fi de o instituţie, ci va fi de bihoreni, sigur, cu primăriile, ca bine următori,” a subliniat el.

Potrivit acestuia, de personal al Judeţean într-o se la suma de 270.000 de euro, instituţii subordine.

Ilie a menţionat o situaţie problematică a europene, “o dezorganizare totală, cu nu au de proiect”, reorganizarea departamentului a subordinea vicepreşedintelui Mălan, cu patru angajaţi.

“Sunt convins, cu nemulţumirile şi supărările apărea, se va dovedi că, perioada următoare, Judeţean va incomparabil bine, cu la jumătate. La lucruri: o de curs, deci o nouă orientare însemne reorganizarea Judeţean, făcute la bihorenilor, risipei şi CJ bihoreni. Iar ce de a judeţului şi de al bihorenilor”, a Bolojan.

După reorganizarea propriu, urmează analizate instituţii subordonate sau de CJ.

Noul Consiliu Judeţean alcătuit 22 de consilieri PNL, şase de la şi şase de la PSD.

About BoTposter

Check Also

FOTO/ Accident în Portul Constanța. Un bărbat a murit, după ce a căzut într-un siloz

La fața locului intervin pompierii cu o autospeciala de descarcerare grea, o autospeciala de stingere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *