Starea Vremii Online

Breaking News

Îl susţin pe Ciolacu. Nu e momentul să reaprindem o scânteie în echipa noastră

Primarul general al Capitalei a anunţat că ea susţine echipa formată din Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, iar celorlalţi colegi nemulţumiţi de actuala conducere le transmite să nu se bazeze pe susţinerea ei. 

Discuţiile au început în contextul în care social-democraţii se pregătesc de un congres pentru alegerea unei noi conduceri.

“Eu susţin această echipă de conducere, îl susţin pe Marcel Ciolacu şi pe Paul Stănescu în calitate de secretar general, consider că sunt doi oameni care au dovedit că sunt ataşaţi valorilor naţionale, că sunt buni români, că sunt social-democraţi, oneşti, că vor să echilibărm echipa politică, cea care a trecut prin multe suferinţe şi perioade negre.

Cred că nu este momentul acum să reaprindem o scânteie a unui conflict în echipa noastră, pentru că nu am face altceva decât să dăm apă la moară adversarilor. 

Pentru celelalte poziţii din conducerea partidului, sunt una dintre persoanele care consideră că domnul Grindeanu are un cuvând de spus”, a declarat Gabriela Firea.

Firea declară război “bisericuţelor ” din PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *