Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / Iată cum se fură voturile! Fără nicio jenă! Sute de voturi mutate de la un partid la altul!

Iată cum se fură voturile! Fără nicio jenă! Sute de voturi mutate de la un partid la altul!

“Iată se fură voturile! Cu pixul, la vedere, nicio jenă! Sute de mutate de la un la altul. În 2020, secția de nr. 156 Sectorul 1 al Capitalei, Partidul a ”obținut” 144 de voturi, Dan Tudorache 11.

După ce Electoral de a dispus de la s-a Partidul de doar…. 2 voturi. Iar Tudorache… 266″, a Grindeanu, pe sa de Facebook.

Facebook: Grindeanu

Sorin a cu detalii într-o emisiune TV:

“În seara aceasta au ne se primarul de sector s-au şi buletine cu primarul general. E vorba de 156. Este un de renumărare a buletinelor de vot Sectorul 1 şi nu numai”, a declarat Grindeanu.

BEC deciziile la Sectorul 1

Situația de la Sectorul 1 va fi de Electoral Central. Între timp, continuă ancheta falsificarea de documente electorale, ce a un ar fi cu un teanc de verbale.

Situația s-ar clarifica foare ușor, a filmat, PLUS nu a cerut aceste imagini, se afă la de Telecomunicații Speciale. ar fi de poliție, a se au neclartități.

Clotilde Armand: Nu voturilor!

Clotilde a de a ancheta demarată de poliție, ce a o zi la Electoral al 1: „Este victoria noastră nu ne lăsăm furați, nu ne lăsăm intimidați, aceste gesturi de de la disperați foarte clară, matematică nu ne lăsăm intimidați. I-am cu mâna sac, o curs.

Va trebui era la se primarul a pierdut de la PSD. Trebuie o foarte clară, de ce angajați ai primăriei acolo se ocupau de alegeri. ce se întâmplă. Matematica a mereu clară. Din 9 secții neînchise, la 3-4 acum se neconcordanțele, un vot aici, un vot acolo. Oamenii de obosiți. Nu voturilor!

Am electoral, s-a într-un inexplicabil. acolo, vedem ce se întâmplă. Matematica va învinge, cifrele publicate. știe contabilizeze poate vadă foarte cine primarul actual. Este victoria noastră nu ne vom intimidați!”, a declarat Armand. 

Actualitate

29 Sep, 21:32

About BoTposter

Check Also

Medicul Monica Pop: Aceste lucruri nu se fac publice! Nu e normal să se știe?

”Am aflat că “sectiile” ATI ” ale spitalelor de campanie de la ELIAS ȘI GERIATRIE …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *