Breaking News
Home / Tehnologie / Ianis Hagi, pedepsit pentru evoluția modestă din Europa League! Ce decizie a luat Steven Gerrard

Ianis Hagi, pedepsit pentru evoluția modestă din Europa League! Ce decizie a luat Steven Gerrard

Ianis Hagi a acum un foarte la Rangers. A foarte reușite, a remarcații lui Gerrard. Ca drept dovadă, cel pasator lot, cu nu puțin de 8 assisturi. Dintre acestea, nu puțin de acestea au campionat, la acest capitol Scoția. Dar, pe de parte, au foarte partide internaționalul a dezamăgitor. Așa s-a joi, partida contra de la Lech Poznan, League.

Ianis are pase decisive acest un marcat

Prestația pe a avut-o meciul cu Poznan va pe Hagi, anunță sportsmole.co.uk. va fi pe banca de partida de de duminică, de la Kilmarnock. va șansa de a primul partida de campionat. ar intre pe parcurs, de rezultat. ar fi partida League, de la Benfica. La Lisabona, joi, de la 19:55, ar urma ca titular.

Ianis a alternat cu prestații foarte dezamăgitoare

Cifrele lui Ianis Hagi meciul cu Lech Poznan românul nu a o seară bună. A 46 de a pierdut de nu puțin de 16 ori. O a de Rădoi. a 33 de pase, 24 au corect. A cele șapte s-a angrenat pe parcursul meciului. A de a centra, ratate un șut, trimis pe poartă. A un driblng, încercări.

Rangers are maximum de primele League, pe 2 D. Benfica are puncte, un golaveraj bun. Echipa lui pe primul Scoţia, cu 29 de primele 11 disputate. Rivala pe doi, cu şase minus de Rangers, şi cu o restantă.

 

About BoTposter

Check Also

Inuman! Pacienți cu afecțiuni psihice, infectați cu COVID-19, sunt lăsați să moară dezbrăcați pe cimentul rece. Imagini de groază din spitalul din Reșița

1 Decembrie 2020 a prins România pe picior total greșit. Imaginile care reflectă realitatea unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *