Breaking News
Home / Tehnologie / Ianis Hagi, lovit fără milă! Cine a îndrăznit să îl critice aspru: „Nu a reuşit nici măcar un dribling”

Ianis Hagi, lovit fără milă! Cine a îndrăznit să îl critice aspru: „Nu a reuşit nici măcar un dribling”

Ianis Hagi a partida pe sa a câștigat-o Belgia, cu Standard, 2-0. S-a zbătut ofenvisvă, realizările au lipsit. A 67, de Aribo, la de 1-0. Iar jurnaliștii de la The Room l-au criticat ineficiența partida de League. Au remarcat nu a măcar un reușit. Ceea ce consideră bine plătiți lotul lui Rangers. au remarcat lipsa de eficiență de dovadă fața porții. Are un acest sezon.

dezamăgire pe teren la meciul de aseară. Ce s-a de bătaie" width="1024" height="580" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ianis-Hagi-dezamagire-pe-teren-la-meciul-de-aseara.-Ce-s-a-intamplat-chiar-inainte-de-bataie-1024x580.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ianis-Hagi-dezamagire-pe-teren-la-meciul-de-aseara.-Ce-s-a-intamplat-chiar-inainte-de-bataie-768x435.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ianis-Hagi-dezamagire-pe-teren-la-meciul-de-aseara.-Ce-s-a-intamplat-chiar-inainte-de-bataie.jpg 1060w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Ianis Hagi, pe un teren de fotbal

Ianis Hagi, aceeași ca la națională. A pierdut mingea de partida cu Standard Liege

„Ianis a de la vară, continuă dificultăţi a se trupa lui Gerrard. În meciul de la Liege, nu a reuşit măcar un dribling, ce reprezintă un de îngrijorare. a o acest sezon. Nu e un câştigă de 19.000 de lire sterline pe săptămână”, au de la The Room, Gsp.

Și de la hitc.com o de joi. A pierdut de nu puțin de ori! i-a de Rădoi meciul cu Norvegia. „E o minge joc, o de ușor ea”, i-a selecționerul. Totuși, jurnaliștii de la citată au prestația de lui Rangers.

Iar cifrele lui punct de defensiv. Nu a a un tackle reușit. Un șut de la distanță, a pe poartă, a marea ocazie a lui Ianis. A 40 de atingeri, a 26 de pase, 22 au reușite.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *