Starea Vremii Online

Breaking News

I-a repornit inima unui motociclist. ”Nu știm cine e, dar suntem bucuroși că există”

“Îngerul pentru motociclistul de pe Bulevardul Ştefan cel Mare”, așa a fost numit pe o rețea socială un tânăr care a reușit să îi repornească inima unui bărbat aflat pe motocicletă, accidentat grav.

Fără să stea pe gânduri, anonimul i-a acordat motociclistului lovit de un autoturism primul ajutor, făcându-i masaj cardiac și crescându-i astfel șansele la viață.

”Nu știu cine este acest om! Dar știu că azi, a fost ÎNGERUL pentru motociclistul de pe B-dul Ștefan cel Mare! A apărut la 10-15 secunde de când motociclistul a încetat să mai respire și i-a făcut masaj cardiac, motociclistul începând să respire! Cred că merită aprecierea tuturor ! Din partea mea, MARE RESPECT !!! Felicitări !!!

Update: Acest om minunat se numește :…… @Gabriel Mihai”, se arată într-o postare pe pagina Info Trafic Bihor. 

“S-a oprit cu maşina, în momentul în care motociclistul a făcut stopul respirator, a venit şi a întrebat: «cine vrea mănuşi să mă ajute să-i oferim primul ajutor?». O doamnă s-a oferit, a şi primit mănuşile! Eu l-am întrebat dacă este cadru medical. «Sunt asistent!», a răspuns, şi l-am ajutat, la numărătoarea lui, să-l întoarcem pe spate şi el a început să-i facă masaj cardio! Cam în 60-90 secunde a început motociclistul să respire. O doamnă mai în vârstă (probabil din maşină cu el) a adus un tub ca să-l întubeze! Şi cam la 2-3 minute a ajuns şi ambulanţa SMURD”, a povestit Florin Stenic pentru ebihoreanul.ro.

Sursele ziarului spun că intervenţia promptă a bărbatului din fotografie i-a crescut motociclistului şansele de supravieţuire.

“Nu ştim cine e, dar suntem bucuroşi că există. Pompierii militari îi mulțumesc salvatorului care nu a pregetat să sară în ajutorul unui seamăn a cărui viață a depins de gestul lui! Felicitări, om bun! Ești de-al nostru!”, au transmis aceștia prin vocea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, maiorul Camelia Roşca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *