Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri IT / Huawei a brevetat tehnologia laser care ar putea oferi baterie „nelimitată” pe telefoane

Huawei a brevetat tehnologia laser care ar putea oferi baterie „nelimitată” pe telefoane


În pe le pe piața de smartphone-uri restricțiilor americane, nu de acest domeniu. a un prin dorește smartphone-uri regim lasere. Această tehnologie ar fi câțiva ar asigura „nelimitată” într-o cameră cu un laser.

Huawei regim cu laser

Încărcarea un contact al dispozitivelor cu suprafața de încărcare. Din acest motiv, mulți nu au tehnologie, balanță cu dezavantaje. În primul rând, încărcătoarele de scumpe, apoi, se pe o perioadă atunci încărcate pe fir. Iar de aici o lentă, degradarea a acumulatorilor.

Alte de pe baza au demonstrate câțiva ani, nu a pe piață. Acele propuneau pe tavan, dispozitivele fi permanent. Astfel, atunci nu te într-o cu un de dispozitiv, ar fi folosită. O de soluție ar dispozitivelor ar ofer „nelimitată”.

Huawei undele sau electromagnetice nu soluția. de tavan, echipat cu lasere. ar un de detecție al dispozitivelor le-ar încărca precis, îndreptând un fascicul de încărcare. O de ar mulți simultan.

De asemenea, tehnologie ar fi la mare medie de dispozitive, nu smartphone-uri. ar fi o de gadget-uri ar foarte de pe urma laserelor de încărcare. brevetată de detecția a animalelor, cazul ar intra contact cu ochii.

Momentan nu au de sau numărul maxim de ar fi încărcate de la o stație. va tehnologie doi sau ani.

sursa: Android Authority

About BoTposter

Check Also

5 metode utile să-ți protejezi telefonul

Pentru fiecare dintre noi telefonul înseamnă deja mult mai mult decât un gadget preferat. Ne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *