Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 iunie. Leii sunt plini de energie, Berbecii trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 iunie. Leii sunt plini de energie, Berbecii trebuie să fie atenți la sănătate

De ori, in functie de situatia trimite mesaje, Arhanghelul le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum (arhanghelul sanatatii si vindecarii), (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi puternici. Ii multumim cu si ingerilor sai aceste !

Cu totii provocari, indoieli, intrebari problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne protector, si in calatoria vietii. Ori de cate simti ca ai de orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul sau cu tare. Cum te va ajuta ? , intuitii, senzatii de bine in corp, subtile sau directe, in functie de necesitate.

Mesaj de la Arhanghelul BERBEC

IMBUNATATIRE A SANATATII   

Arhanghelii si (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti ofera informatii culisele divine cu la o situatie de sanatate te preocupa si de intrebi cu gandul tau. Ei ca tu sa stii ca rugaciunile si actiunile sanatoase ajuta, deci ramai pe aceasta pozitiva. dura pana cand imbunatatirile sa foarte sau si intre esti rugat sa ramai si sa sa actiuni de stil de viata sanatos. Daca esti tu un vindecator, acest simbolizeaza ca esti pe cel bun. Schimbarile la te-ai gandit recent sa le in practica cu adevarat ghidare de la si de la ingerii sanatatii te permanent in ta de vindecare. Ei cu tine in clipa in calatoria ta vindecatoare.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: daca iti ghidarea prin intuitie, vei experimenta pozitive; vietii si de vindecare; rugaciunile ta sau a au auzite si primesti raspuns; mentine-ti un de credinta si incredere in ingeri si arhangheli.

Rugaciune: Arhanghele si draga Arhanghele Rafael, va multumesc reasigurarea linistitoare pe mi-o trimiteti cu la situatia ce ma preocupa.

Mesaj de la Arhanghelul TAUR

AER PROASPAT 

Aerul proaspat era candva ca remediu de ca strabunii nostri stiau proprietatile curative. indica ca ai sa ferestrele ca sa cresti ventilatia spatiilor in traiesti si sa in exterior. Mesajele ingerilor de moleculele de oxigen, deci cu cat inhalezi si respiratia constienta, rar, profund, numarand pana la 10 pe inspiratie, facand pauza si expirand numarand pana la 10, cu atat iti usor sa te cuplezi la ghidarea iubitoare. semnifica si ca Arhanghelii si (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te pe tine sau pe persoana la te gandesti sa respirati usor. inseamna ca poverile iti ridicate, se o crestere de libertate, plamanilor creste sau obtii o de stresuri anterioare.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: sa te sa renunti la sau sa tii fumatorii de tine; cumpara un de purificat in spatiul in traiesti; evita bauturile carbogazoase afecteaza consumul de oxigen; implica-te in activitati sportive a-ti creste plamanilor; si sa curete casa ta si tau de munca.

Rugaciune: Arhanghele si Arhanghele Rafael, va multumesc ca ma ajutati sa in usoare si sa ajung usor la mine.

Mesaj de la Arhanghelul GEMENI

Abtine-te        

Acest iti ca sanatatea ta sau sanatatea tie se imbunatateste daca adopti un de viata in sa te abtii de la ce nu iti bine, de ti-ar placea sa le consumi. Arhanghelul impreuna cu te ajuta sa dependentele si poftele impulsive si te ajuta ca recuperarea ele sa placuta si armonioase, daca tu asta si asta. O viata cat libera de si se anunta a fi benefica tine si iti va creste energia, vitalitatea si de sine.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: esti sensibil la chimicale, deci fa pasi sa le eviti; redu sau chimicalele casa sau biroul tau; dependentele iti afecteaza sanatatea si fericirea; evita alimentele chimic, modificate genetic.

 Rugaciune: Arhanghele si draga Arhanghele Rafael, va multumesc ca imi ajustati poftele impulsive directii sanatoase ca sa imi doresc mancaruri si bauturi sustin viata sanatoasa.

Citeste pe SFATULPARINTILOR. RO.

About BoTposter

Check Also

Replica lui Orban, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că va demisiona în ultima zi de mandat în Parlament

Orban a declarat la Realitatea Plus că pensia specială se calculează proporțional cu durata mandatului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *