Breaking News


Horoscop rune 23 mai. Leii explorează, Peștii trec printr-o perioadă mai întunecată

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Algiz (inversata): Cand apare inversata, runa Algiz iti transmite mesajul ca ai nevoie de masuri de protectie suplimentare. Fii mai precaut, gandeste de doua ori inainte sa actionezi. Nu lasa garda jos.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Ehwaz : Ehwaz este runa impulsului. Anunta progres rapid spre inainte. Viteza pentru gand si fapta. Miscare cu scop. Incredere, loialitate, disponibilitate de a avansa. Ehwaz simbolizeaza calul si puterea sa, viteza si frumusetea lui care il fac mai mult decat un animal de transport. Calul este un animal sacru si spiritual. Cand apare aceasta runa, anunta progresul si schimbarea controlata de munca eficienta si uneori este posibila si o calatorie. Ea este conectata si cu parteneriatul, loialitatea, increderea si credinta care exista intre cal si calaret, intre frate si sora. Doua jumatati ale aceluiasi intreg.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Isa : Aceasta runa te sfatuieste sa nu te dai cu capul de zid, sa eviti miscari bruste si atacuri energetice. Conceptul “cine vrea sa reuseasca reuseste” acum iti poate crea un mare deserviciu daca il urmezi. Cel mai mult ai nevoie acum de rabdare, rezistenta si flexibilitate – nu incerca sa fortezi si sa influentezi o situatie. Intelege ca exista perioade de asteptare, chiar de abandonare temporara a unui subiect la care te gandesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com