Breaking News

Horoscop rune 23 mai. Leii explorează, Peștii trec printr-o perioadă mai întunecată

ETALARE RUNE BERBEC

Runa etalata – Algiz (inversata): Cand inversata, runa Algiz iti mesajul ca ai de masuri de protectie suplimentare. Fii precaut, gandeste de doua inainte sa actionezi. Nu lasa garda jos.

ETALARE RUNE TAUR

Runa etalata – Ehwaz : Ehwaz runa impulsului. Anunta progres inainte. Viteza gand si fapta. Miscare cu scop. Incredere, loialitate, de a avansa. Ehwaz simbolizeaza si sa, viteza si frumusetea lui il fac decat un de transport. Calul un si spiritual. Cand aceasta runa, anunta progresul si schimbarea controlata de eficienta si posibila si o calatorie. Ea conectata si cu parteneriatul, loialitatea, increderea si credinta exista intre si calaret, intre si sora. Doua jumatati aceluiasi intreg.

ETALARE RUNE GEMENI

Runa etalata – Isa : Aceasta runa te sfatuieste sa nu te cu de zid, sa eviti miscari bruste si atacuri energetice. “cine sa reuseasca reuseste” acum iti poate crea un mare deserviciu daca il urmezi. ai acum de rabdare, rezistenta si flexibilitate – nu incerca sa fortezi si sa influentezi o situatie. Intelege ca exista perioade de asteptare, de abandonare temporara a la te gandesti.

Citeste pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *