Breaking News

Horoscop japonez, cu Mihai Voropchievici. Floarea care te reprezintă în funcție de zodie

Berbec – Himawari (Floarea Soarelui): de de foarte pasionali. Au tăria de caracter de a calea lumină, de adâncă ar fi noaptea.

Taur – Tsubaki (Camelie): țin pragmatică cu o latură romantică. De aceea, li se camelia. În cultura japoneză, aceasta eleganței discrete a desăvârșite. Nativii foarte pasionali.

Gemeni – Ume (Floare de piersic): atunci nu foarte bine, superficiali distrați. În realitate, au de o profunzime mare universuri trăiri puternice. Activitatea ți-o cu de măsură.

Rac – Kaneshan (Garoafă): au la de foarte dragoste. Floarea asociată cu de cu de dragoste.  Ca de diferențe culturală, garoafele au valențe funerare. ușor accesibili le atenție.

Leu – Kinmokusei (Osmanthus portocaliu): a nativilor. În tinereții fi acuzați de încăpățănare egoism, maturizarea cu ea schimbări majore. implicați social, ai ei luptă nedreptății.

Fecioară – Ajisai (Hortensie): dintr-o bucată. Chiar nu foarte siguri pe lor, deloc puține, se la înălțimea jur. Cu nesiguranța lor, foarte rar preferă încerce nou, reușesc. ajutor, nu uită niciodată. De aceea, ei simbolizați de hortensie, gratitudinii cultura japoneză.

Balanță – Akaibara (Trandafir roșu): de iau deciziile cu sufletul. Au o foarte paranormal, acest înseamnă, ne place, nu, de cele au dreptate. Pentru de inimă, floral nu poate fi trandafirul roșu, simbol al lume.

Scorpion – Akaichurippu (Lalea roșie): asionali, atunci foarte misterioși, Scorpion iscusiți seducători zodiac. trecătoare, cu acestea intense. ajung sufletul, foarte dedicați de cuplu. De aceea, corespondentul floral al Scorpionului laleaua roșie, un simbol al iubirii.

Săgetător – Sumire (Violeta de Manciuria): dornici de cunoaștere, de explorare, de fi au de aceste lucruri. Altfel, ei au se de mici, au o perspectivă de inocentă lumii. Nu ignorantă, ci inocentă. Corespondentul violeta de Manciuria, simbol al sincerității al micilor bucurii.

Capricorn – Shobu (Iris): cunoscuți orgoliu încăpățănare, timp, se numără cele zodiac. De cele foarte pe lor, de dedicați foarte pe iubesc. De asemenea, au o de muncă parcă nemărginită. Simbolul floral al Capricornilor irisul, loialității a veștilor bune.

Vărsător – Sakura (Floare de cireș): visători trăiesc vremurilor lor. Pare cu unde nu fi de jur. Cu acestea, visători, se de foarte bine conturate, foarte bine la punct. Nu se la le-ar ziua de mâine. Floarea reprezentativă a sakura, simbol al fascinante.

Pești – Rabenda (Levănțică): e numără ai zodiacului. Sunt ușor de au pe tavă, se la consecințe. Cu acestea, născuți zodia ei o ia de la de sau suferă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *