Starea Vremii Online

Breaking News

Horoscop 30 mai. Berbecii se simt fericiți, Leii sunt mult foarte activi

Desi e weekend, aceasta sambata e foarte aglomerata. Nu e loc de odihna, caci ai lucruri de facut. E o situatie care are nevoie de atentia ta la detalii. Nu ai voie sa fii neindemanatic azi. Sunt decizii rapide de luat si detaliile fac diferenta. Iar tu esti expert la detalii.

O problema de sanatate ti-ar putea distrage atentia, mai ales ca Fecioara este un semn profund legat de sanatate si terapii. Indiferent ce nu functioneaza, trebuie sa repari, pentru a lucra la 100% din capacitate.

Luna face trigon cu Uranus din Taur, apoi face opozitie lui Marte, aducand o oarecare iritare. Totusi, nu este nevoie sa te agiti prea mult. Pastreaza-ti calmul si speranta spre mai bine, in ciuda starii de confuzie si dezamagire pe care le poti resimti.

Horoscop 30 mai. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Prietenii sunt subiectul intregii tale activitati azi. Iti vei face noi cunostinte care se vor dovedi de mare ajutor in vremuri de nevoie. O persoana iubita te va face extrem de fericit. O cina romantica sau macar linistita si in pace este probabil felul in care ti se incheie ziua.

Horoscop 30 mai. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai parte de energii mixte azi. La munca, un program incarcat te streseaza si te face sa te urci pe pereti si te poti zbate sa mentii ritmul cu ceilalti. Nu te lasa infrant pentru ca asemenea zile mai apar din cand in cand. Insa dupa o asemenea zi agitata vei savura cu multa placere clipe de relaxare in compania persoanei iubite, indiferent daca vrei sa iesi sau doar sa savurezi clipe acasa cu un masaj pe umeri sau la picioare.

Horoscop 30 mai.  GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nimic pe lumea asta nu poate fi mai plin de bine precum sustinerea membrilor familiei si azi vei avea parte din plin de asa ceva, in special daca esti pornit sa iti rearanjezi casa sau o parte din ea. Cu suportul lor, poti cuceri lumea si realiza imposibilul, dar pentru ca mereu exista un pret, pregateste-te sa platesti o factura mai mare. Suportul celor dragi nu este ieftin.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com