Breaking News
Home / Stiri Noi / Horoscop 11 iunie. Berbecii sunt plini de vise, Balanțele trebuie să-și pună inima la bătaie

Horoscop 11 iunie. Berbecii sunt plini de vise, Balanțele trebuie să-și pună inima la bătaie

Fantezii, “dar daca”, si dezamagiri, rugaciuni si vise… Nici nu e de mirare ca nu stii ce sa alegi. Dar, nu-ti griji! Nu decat sa linistit si sa te asculti. Ce tau cu adevarat. Luna isi indreapta si ea pasii Pesti, tu ai de inspiratie. sextil cu Chiron, aducand nevoia vindecari in amor.

Horoscop 11 iunie. In ce povesti crezi?

O zi de indeamna la visare gratie cuadraturii si Neptun. Insa nu te lasa de val. Ai si de concentrare. ca iti povestile cu zane, insa ai si de realitate. Daca intr-un ce necesita creativitate, poate fi ziua ta norocoasa, de inspiratie. Daca nu, poate fi o zi destul de obositoare, cu in ta. Trebuie sa-ti gasesti echilibrul!

Planeta iubirii, Venus, retrograda in Gemeni, iti da o ciudata. Esti de riscuri romantice? Esti sa te aventurezi pe taramul placerilor? Fii atent, totusi!

Horoscop 11 iunie. BERBEC (21 – 20 aprilie)

Desi esti de si aspiratii, te tine in a le obtine pe de nesiguranta. Dar cu de ta incepe de azi, vei fi in sa iti in si sa muncesti a-ti manifesta visele. Ramai si foloseste ce stii si pe cine stii ca sa ai sustinere ta.

Horoscop 11 iunie. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te agiti pe asa de fronturi incat risti sa epuizat. Este sa o incet azi, sa iti odihna, sa iti lasi sa se odihneasca si sa la ce ii da bucurie. Apoi poti relua. Seteaza-ti un program si sa iti permita sa te de indatoriri cate fara si anxietate.

Horoscop 11 iunie. GEMENI (22 – 21 iunie)

Astazi poate fi o zi punct de mental, cu viziuni succes si intrerupte pe ici pe colo de indoieli. Daca simti ca nu ai viziuni, nu lasa asta sa iti deterioreze moralul. Fiecare rasarit de soare cu cate o promisiune si astazi nu sfarsitul lumii. Sunt indicatii ca miscarile planetare curente in bine incepand de maine.

Citeste pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

About BoTposter

Check Also

Scandal uriaș între Biserica Ortodoxă și Guvern. ”Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa pe toți?”

”Scene fără precedent au avut loc la Constanța, unde poliția a intrat peste slujba ținută de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *