Breaking News

Grupul care ne-a băgat frica în oase. Cine sunt stăpânii cifrelor COVID

”Grupul de Comunicare Strategică si arama pe fata! de Comunicare Strategica da PNL-ului le publica, de a o MAI. Presa se prinde, ca (surpriza sau nu!) greșite, postarea. Dacă cineva vreo îndoiala ca nu acest grup, ca i s-a îndoiala. Apoi, se miră ca nu crede!

Adevărata surpriza alta, ca sa nu zic, minciuna, premeditare, la un loc. Dacă nu ma înșel, pe 27 februarie, președintele Iohannis, ne spune ca de acest 19 o simpla răceala nu sa ne probleme. in ziua in primul caz in România. Pe 15 se instituie de Urgentă.

Dar, surpriza, de Comunicare Strategica se înființează, ATENȚIE, pe 3.03.2020, 3 MARTIE, prin 524 semnată de Arafat. Vreți sa cine Grup de Comunicare Strategica, pana acum? Ei sunt: dl Manciu, consilier de Stat in cadrul Prim-ministrului Coșbuc, consiler al ministrului Vela, reporter TV fosta realizatoare a lui Rares Bogdan. In biroul ei de la MAI, Coșbuc “ajutata” de dl comisar Drăgoi (din Teleorman, vorba DGIPI), ziarist, de comisarul Cuțurescu Adrian, jandarm.

A nu se de Comunicare Strategica cu specialiștii avizați. Ei, GCS, cifrele alarmante de se in nu corespund cu de specialiști.
Toate acestea cu lui girul lui Orban!

Toată politic al lui Iohannis! Și bineînțeles lor…”, se într-o a lui Radu Cristescu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *