Breaking News

Greii de la putere cu domenii proprii de vacanță. Șmecheri cu munte propriu și stațiune personală

Poate autoritățile relaxate populația. Soluția găsită: ieșirile decor avertizeze că, va creșterea de infectări, se care, desigur, limita vacanțele. 

Gheorghe Flutur, de exemplu, lider-cheie liberal, ce i-a om de lui Băsescu, sigur nu va arșița fiindcă are la un de multora le-ar plăcea se relaxare. Și nu singurul exemplu. O superbă a a pe de bine orientați conectați. Și vorbim palate, la propriu.

La Humorului, pe un plai de o rară, și-a o fermă pe 3 de pătrați.

O vilă cu etaj, o o magazie lemne, o proprietate unde oricine, cu siguranță, s-ar relaxa probleme. Însă Flutur, de presa locală, nu se la 3.000 de se declarația de avere. Ferma se află pe un de vis. 5 de găsești, cu iaz cu pești, menajerie cu ponei cai, crescătorie de rațe găște, restaurant, foișor cu grătar de joacă. Un stil occidental denumit “Acasă Bucovina” aparține al lui Flutur, Boca, a soția acestuia, a de jurnaliștii de la de Iași. Consăteni prieteni de-o viață, am citatul. Boca, însuși, nu magnat, ci inginer la Control District Silvică și, pe firma Acasă Bucovina, Întreprinderea Individuală Ș. Ioan, de la de Iași au dezvăluit de Acțiune Locală Confluențe Nordice, o structură compusă Suceava, al cărui șef Flutur, orașul Humorului, comune, SRL-uri, asociații PFA-uri prin se finanțări europene. Gurile zonă că, de fapt, complexul ar fi al lui Flutur. 

Flutur spune nu are ce e declarația de s-a construirea complexului Boca. Celor de la reporter de Iași n-a le nicio explicație. În 2016, însă, a cu pas, pornind de la mica sa creștea animale. Și, la fiind, a la… asta… se poate relaxa pe cele 2,5 hectare, Humorului, pe le-a său. Fiul, Cristian, are o vilă de 1992, fiul 10 ani, fiica, Cristiana, o vilă 1999 pe a vândut-o 2016. București, fiul asistent universitar la Politehnică fiica la stat, cadrul ANCOM. Iar, se plictisește de Bucovina, poate viziteze Transalpina, pe malul Vidra, al de partid, ministrul Finanțelor, Cîțu.

75 de Voineasa, Vâlcea, un de pe malul Vidra, la doi pași de 1 km de schiabil resort Transalpina, mandatul Udrea, deținute propriei declarații de de ministrul de Finanțe, Cîțu, cu fratele său, Cîțu. 

Un unde doi la un ski, cu hotel, de vacanță, un pe lacul pe iarna să-l transforme patinoar, un comercial, restaurant, debarcader, tabără de ski, camping, păstrăvărie un exterior. Un teren evaluat la 12 de o retrocedare cu scandal ministru de Finanțe, au dezvăluit, la Exces de Putere, că, fapt, nu se refere la suprafață de ci la o alta, pe un amplasament pe la de ofertant. a donată fraților retrocedarea instanță, unde ministrului de Finanțe se fix cu statul, Romsilva, de… ministerul de Finanțe. Mai precis, prin Juridică pe fiul reclamanților, ministrul de Finanțe, s-a gândit s-o reorganizeze, ca nu o desființează, instanța le-a blocând reorganizarea. i-a lui de la Udrea, are pădurea pârtia de ski mandatul ei de ministrul al Turismului, a fața cu acțiuni imobile de la stațiunea Băi Boghiș

Milionarul plimbă cu și-a “tras” un munte

Romeo Dunca, nu un al ministru de candidat PNL, ăsta, Severin, participând personal la anunțarea candidaturii sale. Important transporturilor, proprietarul uriașului schiabil de pe Mic. Cum localnicii: și-a un munte întreg, nu e mic, deși se așa. rog, nu proprietare, ci concesiune, bine ni se pare. O cuvântului, unde iarna se schiază vara te bucura de curat. al presei fiindcă gesturile excentrice, ar fi un pian cu un de de a stațiunii, a de a centrul scandal al construirea cabane turistice de munte, mijlocul ariei Sit Natura 2000.

Construită cu elicopterului, 2009, la 1.600 de Brusturu munții Țarcu, a nu a o de ci o verbală cu primarul de atunci, spunând o rivalizeze cu milionarilor lumii, St. Moritz.

Dar afaceriștii cu aspirații nu s-au rezumat, ca interese, păduri, munți sau domenii schiabile. O țintă au imobile de-a care, țară, ar fi exploatate la maximum de ca muzee atragerea turiștilor istoriei. Nu la noi.

Palatul Balcic la o aruncătură de băț de România, l-au într-un furnicar de mândrindu-se a palatul la Neagră. a României, desigur… Nu departe, însă, la Mamaia, Regine Maria. de care, însă, nu a și, cu siguranță, mulți sau, oricum, nu ca turistic, ci scandalurile dezvăluirile afacerile l-au paragina de astăzi. Mult mare palatul Balcic, cu o suprafață de 5.000 de pătrați, 30 de camere, 3 terase, garaj, cafegerie piscină, Kara Dalga, Frumoasa Mantie, se află mijlocul de poveste: 1,5 inima stațiunii Mamaia, imediata vecinătate a esplanadei Cazinoului. Inaugurat pe 22 1927, a păstrat regimul comunist, timpul căruia a restaurant de a conservat intact, cu patrimoniul său. După Revoluție, a de noapte, de ori, ca 2003, SC SA aproximativ 150.000 de euro. La suprafața respectivă, o vilă ar fi costat de atât, nu un monument istoric.

Un an târziu, a aferent, de Constanța, cu 23 de metrul pătrat. de al castelului a anulat, pe 1 iulie, de o sentință a a ca monumentul se la stat. Sentința, însă, nu definitivă foarte probabil cu recurs. Dacă la o încrengătura de firme, off-shore, de intermediari, la tripleta de aur a acelor ani, Cocoș-Petrache-Bittner. Da, acel Cocoș, soț al Udrea. a condamnat tranzacționarea terenului, nimeni, nu a la capăt descâlcească afacerii, dovedească vreo sau se de fostul soț al sau de grei implicați. Și, ziceam, epopeea castelului de la paragina a lăsat. Continuând periplul regale, regăsim, București, o moșie a reginei ajunsă controversat.

Ministrul să-și de lux

Conacul Filipescu moșia regală de la Copăceni, Ilfov, reginei de fostul mareșal al Regal, Filipescu, a ansamblul imobiliar al Bucșaru, un al Udrea-Cocoș, deci liga de a afaceriștilor regimului Băsescu. Este de secerați fratricid declanșat plecarea lui de la l-a fix cu un legat de complexul City. Moșia regală Copăceni a ajuns, vremea comuniștilor, a Întreprinderii Serelor 1 producea Brifcor Pepsi, care, Revoluție, s-a Serele Comaico. Încep retrocedările, Comaico activitatea, ușor sigur de așa, 1997, Bucșaru de teren ca, 2006, societatea cu totul. Per total: de 17 de 120 de de teren clădiri, conacul monument Filipescu, capitalei. Ansamblul a insolvență, Bucșaru cică s-a de pe la asta l-a o vreme de probleme. Pentru români, însă, potențialii străini, Filipescu necunoscut măcar o inscripție nu de sa regală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *