Starea Vremii Online

Breaking News

Grecia Anunță Că Va Primi Turişti Din 29 De ţări, Inclusiv România. Se Vor Face Teste Aleatorii Pentru COVID-19

De
Viorel Tudorache,

Din partea României nu există însă nimic oficial în acest sens. Ministrul economiei, Virgil Popescu, a declarat joi seara că ”românii care merg în vacanță în Grecia sau în Bulgaria stau la întoarcere 14 zile în izolare”.

Potrivit surselor menționate, cele 29 de state din lista Greciei sunt: Germania, Austria, Danemarca, Norvegia, Cipru, Israel, Elveţia, Japonia, Malta, Bulgaria, China, Croaţia, Australia, Noua Zeelandă, Macedonia de Nord, Albania, Estonia, Lituania, Letonia, Liban, Ungaria, Coreea de Sud, Serbia, Muntenegru, România, Slovenia, Slovacia, Republica Cehă şi Finlanda.

Vizitatorii vor fi testaţi aleatoriu pentru noul coronavirus şi guvernul grec va continua monitorizarea evoluţiilor legate de pandemia COVID-19, iar această listă va fi actualizată înainte de 1 iulie, când ar putea fi adăugate şi alte ţări, a mai precizat Ministerul grec al Turismului, potrivit Agerpres.

Măsurile severe de izolare, inclusiv restricţionarea drastică a deplasărilor interne şi internaţionale, au permis Greciei să ţină sub control epidemia de coronavirus, această ţară înregistrând până în prezent 2.906 cazuri de infectare şi 175 de decese, ambele cifre fiind mult inferioare celor din alte state europene.

Aceste măsuri au afectat însă industria turismului, care anul trecut a generat pentru Grecia venituri de circa 19 miliarde de euro.

Citeşte şi:

Ministerul Educaţiei a anunţat cum se stabileşte nivelul de competenţă la probele lingvistice şi digitale de la Bacalaureat

Primarul Timișoarei anunță primul concert din pandemie. Singura trupă care i-a răspuns este Cargo

Turcii de la Gaziantep, unde antrenor este Marius Şumudică, au anunţat un prim caz de coronavirus

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile

HOROSCOP

Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *