Breaking News
Home / Stiri IT / Google Assistant, un ajutor în plus pentru îndeplinirea rutinelor zilnice

Google Assistant, un ajutor în plus pentru îndeplinirea rutinelor zilnice

Google continuă să-și capabilitățile, de de productivitate, ajutând zilnice.

Tot cu algoritmilor de artificială, va îndeplini mai activități simultan, aceeași vocală. Activată settings, pe dispozitivele cu sau iOS, activitățile pe le-ar automatizate.

Google Assistant, predictiv

Mai contextul muncii de acasă, activitățile repetitive tind ia un tiparul zilnic, un ușor de anticipat. Cu Routines activată, va zilei amintind pe le ai de la respectivă, precum înregistrările calendar  din trecute.

Spre exemplu, ar o anterior, obișnuiai respectiv al zilei, la rând. În convenabil Google, justificarea va fi o formulă de „you’ve asked for this before around this time”, prin de nesolicitat nu ai a-ți exprima nemulțumirea.

Pentru început, va fi vorba banale, ar fi aprinderea lumini într-o pe o frecvent cam la al zilei. nelimitat. Teoretic, pe o desfășori frecvent, sau nu, poate fi intempestiv.

Din păcate, limitată la engleză a de asistență.

Google Assistant

Tot contextul lucratului de acasă, o Gentle Sleep and Wake, a home, ar fi becuri, jaluzele sisteme audio controlabile prin Wi-Fi.

Spre exemplu, comanda “Hey Google, sleep my lights at 11:00 p.m.” instrui reducă luminilor, reamintind orelor de somn. Similar, luminile fi aprindere cu la 30 de alarmei de trezire, tranziții line de la starea de profund.

 

About BoTposter

Check Also

Seria Huawei P50, pregătită pentru lansare în 2021 cu procesoare Kirin 9000

În ciuda problemelor pe care le întâlnește în piață, Huawei pare să își continue operațiunile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *