Breaking News
Home / Tehnologie / Giovanni Becali, vestea momentului de la tribunal. Răsturnare de situație în războiul cu fosta amantă

Giovanni Becali, vestea momentului de la tribunal. Răsturnare de situație în războiul cu fosta amantă

Chitită execute pe Becali, avocata a demonstrat a o cu o nouă lovitură.

Veste de la tribunal: de lui cu fosta amantă

Între fosta amantă, avocată Austria, total. Cei doi au instanță, a pensia valoare de 100.000 de euro. Aceștia au un pe măcar nu a recunoască.

Fosta a a intra sume, că, 2018, nu a nimic ea. a la rându-i, instanță, la vreme. În 2020, impresarul de fotbal primea o nouă lovitură neașteptată dosarul a cerut executării silite, demarată de fosta amantă.

Femeia a cerut la licitație a apartamente deținute de Capitală. Ulterior, omul de a silită, femeia a decizia. La toamnei, magistrații i-au de cauză.

Fosta amantă, avocată Austria

„Constată soţii pârâţi deţin coproprietate, de 50%, Bucureşti, 1, nr….., respectiv nr.32 (fără funciară deschisă) şi nr. 33 (înscris funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi.

Atribuie pârâtului imobile comune, valoare de 288.826,73 euro, Bucureşti, 1, nr…. Obligă pârâtul la sultei pârâta Narda, valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la cheltuielilor de judecată de 29.000 lei”, au magistrații, sentinţa de soția lui Becali.

Și-a fiul judecată!

Pe se afla gratiilor, și-a fiul nelegitim judecată. a cerut prin avocați ca pensia pe i-o micșorată. Mai mult, a de lipit. A trimis acte convingă pe magistrați are un de pe economie.

În schimb, fosta nu se lăsa! Avocații ei au cerut ca adrese cu reale. la vreme o considerabilă. Potrivit de atunci, el deținea, cu fratele său, imobile, proprietăți valoare de 65 de de euro. Cei doi încasau chirii 1 de euro.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *