Breaking News
Home / Tehnologie / Gina Pistol, desființată de mai mulți fani. Detaliul neobservat de nimeni până acum

Gina Pistol, desființată de mai mulți fani. Detaliul neobservat de nimeni până acum


Gina Pistol nu scapă de critici emoționantă perioadă a sale. Cu au pus-o la zid, nu are să-i umbrească pe o aceste clipe. Ce detaliu au la iubita lui Smiley?

Gina Pistol, pusă la de fani. Ce detaliu nu le-a convenit internauți?

Viitoarea se află perioadă a sale. După și-a să-și întemeieze o un copil, iată momentul a venit! de la la cuțite se de o de perioadă femei. Cu astea, a recent detaliu – un piercing. Blondina nu a cu a sărit se fața cârcotașilor care o o criticau nimic. ”Dacă urăști se fii, nu poze! Trebuie accepți laude, critici. Apropo, cu belciugul acela nas”, i-a o internaută Pistol.

Moderatoarea a răbufnit le-a fanilor a deranjată de mesajul statutului de publică ar trebui se cu cu o mare conștiință a cuvintelor. Fiecare are responsabilitatea de a-și părerea într-un civilizat.„M-au foarte comentarii impertinente. Eu nu am o cu critica, deloc, cazul fac vreo sau jignesc pe cineva. Atunci, da, urecheată. Dar, răutatea aceasta ascunsă critici vezi o să-mi asta… „, a detaliat Gina.

„Haideți clarificăm un lucru”

”Problema impertinente, pe mea la pe eu le postez, pe mea. Deci, haideți clarificăm un lucru. În mă învârt eu, 2020, acest se numește cercel sau piercing. În te învârți tu, cel judeci sau critici și-ți cu părerea să-și părerea se numește belciug. Însă, la mine la țară voiam un belciug, într-o cocină sau într-un grajd. Nu, nu să-mi impertinența nu las pe să-mi eu sau fiu”
Gina Pistol

About BoTposter

Check Also

Ionel Ganea i-a șocat pe toți. S-a însurat din nou, deși abia divorțase! Cine este femeia mult mai tânără decât el

Ionel Ganea a scăpat de burlăcie! Fostbalistul din generația de aur s-a căsătorit la doar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *