Breaking News
Home / Stiri Noi / Gestul de a merge fără mască la vot, comparabil cu al unei persoane care ar dori să intre cu o armă

Gestul de a merge fără mască la vot, comparabil cu al unei persoane care ar dori să intre cu o armă

Medicul precizează purtarea măştilor secţiile de votare obligatorie, acest nu oamenilor. 

În plus, acest prin 55 2020 se la de COVID-19.

“Discutiile purtarea mastii si obligatia de a la in sectia de vot continua, invocand la vot daca nu un sa poarta in sectiei de vot. Subliniez ca la in sectia de vot sa asigurata o rezerva de masti dintr-un sau ajung la sectia de vot fara masca.

Arafat: E o dispută întreţinută artificial şi fără un real

Acum haideti sa analizam aceasta disputa intretinuta artificial si fara un real:

Vorbim de o situatie ipotetica a nu sa poarta masca. Persoana respectiva la sectia de vot si insista sa intre sa voteze fara masca. Din punct de al sanatatii publice, persoana respectiva o posibila de infectie in sectia de vot, respectiv comisiei si alegatorii se afla in sectie. Persoana respectiva reprezinta un ceilalti si o amenintare sanatatii lor, si daca persoana respectiva nu si nu admite acest fapt.

Haideti sa luam o alta situatie ipotetica: O persoana se prezinta la sectia de vot cu o la vedere, ea nefiind condamnata si avand la momentul respectiv sa voteze; O lasam sa intre in sectia de vot sa voteze sau oprita la a in interior?

Ziarul capital publica un articol afirmand ca eu as fi umilit de dl. ca afirmase ca nu pe decat daca o baza legala. de contestat, si nimic de umilit, iata legal:

Ce legea

Purtarea mastii in institutiile legiferat. Sectia de vot o institutie publica si in acelasi intr-un spatiu inchis, deci purtarea mastii in sectia respectiva in conformitate cu 55 2020, articolul 13 urmatoarele:

`Pe stării de alertă, prin ordin al ministrului sănătății ministrului afacerilor interne se poate institui:

a) măștii de închise, comerciale, mijloacele de transport la de muncă;

b) instituțiilor publice, operatorilor profesioniștilor, se la sediu, obligatoriu, a mâinilor, propriu, vizitatori. Pentru prin noncontact, se prin temperaturii.`

Astfel, Hotararea de guvern emisa ieri si ordinul al ministrului sanatatii si ministrul afacerilor interne in baza Legi si anume 55 2020!

Arafat: Pentru nostru, să lăsăm şi manipulările

In concluzie, nostru, haideti sa lasam si manipularile la o parte, sa intelepti decat incearca sa ne foloseasca ca unealta sau un produs rating, sau interese, si sa privim ce se intampla in si in punand un in fata noastra si anume cel al comunitatii si al apropriati noua.

Numarul in crestere in tari, in Romania 1000 de cazuri si un numar de infectiei cu Sars-Cov2.

Responsabilitatea noastra, a tuturor, de a ne pe altii si de a ca sa impreuna prin aceasta situatie va dura. Masurile de protectie nu atat de de si nu difera de cele tari. In nu se decat regulilor daca ele nu convenabile unora.

Asa sa respectam limita de viteza ca sa nu viata in pericol, daca ne viteza, sa respectam de sanatate publica in perioada daca ele nu ne convin noua. Regulile respective au un si anume sanatatii publice, a sanatatii comunitatii, a jur, a noua.

Chiar daca nu ne intereseaza sanatatea proprie, daca nu credem in ce ni se si pareri decat cele specialistilor si expertilor, nu sa in pericol sanatatea altora!”, a şeful DSU, Arafat, pe sa de Facebook.
 

Actualitate

15 Sep, 23:54

About BoTposter

Check Also

Scandal în plină pandemie la INML! Legistul care i-a făcut autopsia lui Ceauşescu a fost demis

Să fii un profesionist înseamnă în primul rând să fii om, să ai emoții, să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *