Breaking News
Home / Tehnologie / George Burcea, eliminat de la Ferma 2020. Mesajul lui de adio e sfâșietor!

George Burcea, eliminat de la Ferma 2020. Mesajul lui de adio e sfâșietor!


Deși se declara marele câștigător al show-ului ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, concurenții, prezentatoarea cel puțin finalist, a de fizică, a schiopătat punctul s-a la duelul cu Diaconescu. Unii ar spune pe le-a de concursul a încrâncentat s-au lui. Fie asta, iubirea l-ar fi deconcentra, destinul. a de cu seară a reality-ului de la PRO TV.

George Burcea, un grăbit. A la eliminarea Ferma 2020

George a ”Ferma”. Pentru starea de sănătate nu activitățile ferma Cocani iubita lui, Viviana, a eliminată, cu de a concursul, l-a pus postura de a alege. le-a doi decidă ei va acasă. După ce s-au sfătuit, lacrimi, săruturi, îmbrățișări confesiuni, actorul a părăsească show-ul. A bine el se Vivianei, Ferma.

„Pentru mine s-a închis. Ultimul zâmbet. lacrimã. bãtãlie…chiar dacã a cu suflet.. Acesta am eu…cu si cu rele. Dacã v-am supãrat, iertati-ma. Daca v-am iubit, iubiti-ma”,  a pe de Facebook.

Un fan: „Te-au afată tu rămâi”

„Imi rău, erai 🤔/ Meritai sa sef al sezon,dar.. .Dumnezeu a cu tine ,din pacate!/ Felicitari esti un om ma ca te-am si ai cine e george burtea om de si curat/ Sanatate multa! e ce contează…sa fi pt ca ai doua prințese te astepta langa ele! Esti un oricum!/

Felicitări ! ❤ Am un om minunat… înafara de ce-l descris de Andrea/ Felicitări 👏🍀/ foarte grijile! Felicitări esti un om asumat, sănătate inima mea. 💖 💞🌹😥📖🙏🕊✨🥰/ Te.au pt ca stiau ca tu esti castigatorul daca ramai….asa in viata…cei mereu!!”, câteva comentariile lui de pe de socializare.

Partea va ”Ferma” mereu suflet. Pe amintirile făcute acolo, și-a parteneră, pe Viviana, cu o poveste de iubire.

About BoTposter

Check Also

Ce s-a întâmplat în cazul băiatului mort după o anestezie la dentist. Părinții sunt devastați

Ancheta în dosarul băiețelului mort a început în luna februarie. Acesta a murit pe data …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *