Breaking News

Garmin anunță noile smartwatch-uri „Solar”, cu autonomie aproape nelimitată

Garmin, de top de smartwatch-uri, anunță a patru noi, capabile încărcate solar. Instinct Solar, 6 Solar, 6S Solar Tactix Solar, variante de succes ceasuri de companie acum. o mare le sportive, lăudând cu durată de de la luni.

Încărcarea solară nu va asigura o pe modelele. Știm prin panourilor fotovoltaice general ineficientă. Astfel, a de tehnologii. Ceasurile sale nu oricum consumatoare de energie. sau de trecut. Totuși, se acum cu solară, va asigura va fi afară, cu la mână.

Garmin Instinct Solar nelimitată

Garmin spune Modelul Instinct Solar poate cu la soare, Battery Saver. Acesta are oprite, totuși. În Expedition, cu modulul activ, poate cu o suficientă, ce „smartwatch” poate funcționa 24 de 50 de cu la suficientă.

Modelul Instinct Solar într-o ediție „Surf”, dedicată activităților sportive acvatice, informații flux are un de dedicat. Există de asemenea o Instinct Solar Tactical, ce compania descrie ca „misiuni outdoor”, cu funcții tactice dedicate compatibilitate cu de nocturnă. Acesta de un „stealth”, antenele radio.

Modelele 6 Solar dedicate sportivilor

Fenix 6 Solar modele: 6 Solar 6S Solar. la funcții de precum sportivă sau activităților outdoor, la hărți muzică, plus o gamă de profiluri dedicate surf, mountain bike sau cățărări.

Acestea de o scurtă, de 9 6S 14 6 Pro. Funcționalitatea „Solar” o zi 10,5 de cu la soare pe 6S Solar pe 6 Solar, un de 16 la o încărcare.

fenix6 Solar

Noutățile somnului, Pulse Ox, informații hărți TopoActive cu al 2.000 de resorturi de ski 41.000 de de golf. Desigur, acestea stoca la 2.000 de melodii.

Garmin Tactix Solar la standarde militare

În cele urmă, a de-a patra Tactix. Tactix Solar de MIL-STD-810, deci rezistent la apă, șocuri mecanice. Acesta are o de 21 de 24 de cu la soare. Și dispune de un Stealth, „taie” antenele de o informațiilor stocate pe ceas. Acesta recomandat avansate, obișnuită, Fenix.

Cât costă smartwatch-uri Solar

Cele patru ce de la disponibile România la de la 1.928 Instinct Solar, 3.614 6 ajung la 5.301 Tactix Solar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *