Breaking News

Gafă MAE? Ce spune consultantul Răzvan Pașcu despre turista româncă depistată cu coronavirus în Creta

”1. Am acum cu proprietarii importanti tour-operatori de chartere Romania: nu au charter decat pe 1 Iulie, unde stim ca toti turistii au negativi. MAE precizeaza ca turista a pe 2 Iulie, deci Romania putin probabil sa fi plecat.

2. In MAE o eroare, nu are legatura cu Romania. Scrie ca turista a intr-un charter a in via Atena. Din Romania, insa, nu exista asa ceva.

3. Inclin sa ca romanca nu a in Romania, ci alta tara UE. Chiar si alta tara, in MAE “cursa charter”, nu poate fi o cursa charter, ci o cursa de linie, daca a cu escala la Atena. Deci, multa atentie la intr-un comunicat oficial!

4. Cred ca de de romani se gandesc la destinatia util ca un comunicat de la MAE sa contina informatii precise subiectul comunicatului, si sa nu aiba de la punctul 3.

Informatia esentiala daca turista de nationalitate română a sau nu Romania, ca daca nu, atunci subiectul stirilor dispare.

Dintr-o informatie pe pe o am de la 2 persoane, un Grecia, turista depistata are nationalitate română, insa a sosit in de pe o cursa Germania.

Cred ca MAE ne-ar ajuta cu o informatie exacta in acest sens. Multumim anticipat!”, spune Pașcu pe personal de Facebook.

A primul cu coronavirus Grecia. Ce au autoritățile elene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *