Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Gafa colosală a lui Mihai Gâdea la Antena 3, din cauza Oanei Lovin și a Danei Budeanu: „Astea nu sunt emisiuni, sunt execuții!”

Gafa colosală a lui Mihai Gâdea la Antena 3, din cauza Oanei Lovin și a Danei Budeanu: „Astea nu sunt emisiuni, sunt execuții!”

Postul TV 3 a nereguli la electorale pe le-au difuzat pe 3, 7, 13 14 septembrie. Oana și au o sancțiune de 7.500 de trustului Intact. „Niște acuzații de bandă/ Astea nu emisiuni, execuții/ nu ca zilei”, Rusu, membru CNA.

Săptămâna amenda 3. a Budeanu

Antena 3 a ultima perioadă emisiuni electorale. În ele a difuzat un cu Dana un licențios, Armand, candidată Plus la 1, Cercea, ”Sinteza Zilei”, i-a campanie Firea, unde videochatista i-a acuzații lui Dan, contra-candidatul la Capitalei.

Dorina Rusu, membru cel acest caz, a amenda de 15.000 de lei, de de 7.500 de lei. Cea a votată. Gubernat, Herjeu, Răsvan Popescu, Tufeanu, Orsolya Borsos au votat pentru. Pe sancțiunea de 7.500 de lei, postul TV a o somație publică emisiuni electorale nu au corespunzător.

Membru CNA: „Atitudinea moderatorului nu echilibrată”

„Niște acuzații de bandă. E de la la o facătură. Vreau am informații lucrurile, eram curioasă ce am văzut, nimic nu e adevărat. nu ca zilei. Astea nu emisiuni, execuții!

Codruța Cerva Firea, ca emisiunea marcată se campanie. Pe parcursul fragment pe l-am vizionat, atitudinea moderatorului nu echilibrată. 66 se aici. Pe de parte, cazul lui Clotide Armand, te într-o emisiune momentul acolo se ta.

Codruța Cerva, Ciuvică, au într-un sens. Toți au acuzații, au ce se acolo adevărat, deci emisiunea, ca cele au cu a o execuție. Cred n-ar trebui așa”, a declarat Rusu.

About BoTposter

Check Also

Idei de afaceri cu 10.000 de euro. Ce business poți începe cu această investiție

Uneori ne uităm la alți oameni ce duc o viață mult mai bună din punct …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *