Breaking News
Home / Tehnologie / Gabriela Prisacariu, în pat cu altcineva! Cum s-a scuzat în fața lui Dani Oțil: ”Stai prea mult la filmări”

Gabriela Prisacariu, în pat cu altcineva! Cum s-a scuzat în fața lui Dani Oțil: ”Stai prea mult la filmări”

Gabriela Prisacariu s-a filmat cu şi i-a trimis imaginile lui Oțil, său. Frumoasa a matinalului de la „Neatza” l-a stă la filmări.

Gabriela Prisacariu, surprinsă cu altcineva

În vârstă de 27 de ani, Gabriela Prisacariu cele bine cotate fotomodele România, Oţil ce stă putinţă a-şi mulţumi logodnica. În ultima perioadă, însă, se simpaticul matinal are foarte de muncă şi nu reuşeşte seara acasă, i-a atras atenţia.

Aceasta a un story pe “îl de urechi” pe şi recunoaşte i-a ocupat de altcineva. Din vedeta 1, a vorba Găluşcă, pe doi o împreună.

“Dani, asta se la filmări. Locul ocupat de… Gălușcă”, a modelul.

Cei doi îndrăgostiţi vara an, de coronavirus a dus la eveniment.

în cu altcineva! Cum s-a fața lui Oțil: ”Stai la filmări”" width="1000" height="600" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Gabriela-Prisacariu-in-pat-cu-altcineva-Cum-s-a-scuzat-in-fata-lui-Dani-Otil-”Stai-prea-mult-la-filmari”-3.jpg 1000w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Gabriela-Prisacariu-in-pat-cu-altcineva-Cum-s-a-scuzat-in-fata-lui-Dani-Otil-”Stai-prea-mult-la-filmari”-3-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px"/>
Gabriela Prisacariu, cu altcineva! Cum s-a fața lui Oțil: ”Stai la filmări”

Gabriela l-a pe la burlăcie

Devenită celebră urma participării la emisiunea “Supermodels by Botezatu”, Gabriela i-a sucit lui Otil, nu va o relaţie de serioasă. Una cele calităţi moldovencei, fanii, arată. Şi nu o a reuşeşte formă. Răspunsul a mereu acelaşi!

“Am niște gene foarte bune. Le de la mea, nu de ce mi se spune Miss Funduleț. Cu nu am probleme. Nu fast-food, ci ce mea: sarmale, ciorbițe, clătite, cozonaci, plăcinte altele.

Sunt la mă răsfață mama. Nu de performanță. În liceu, mi-am scutire de la de sport, de doi la sala de fitness. Am motivată de primele de pe abdomen. cu greutăți, alergare, fac abdomene, brațe, fesieri nu am antrenor.

Îmi singură, cunosc bine corpul ce părți lucrez”, a declarat Prisăcariu, de la Click!.

About BoTposter

Check Also

Cornelia Catanga susține că e săracă, dar gestul ei o trădează. Ce caută artista, de fapt

Se pare că, celebra solistă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga a ajuns la capătul puterilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *