Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Gabriela Firea vede o conspirație în București. Ce a observat azi la Nicușor Dan: „Este clar”

Gabriela Firea vede o conspirație în București. Ce a observat azi la Nicușor Dan: „Este clar”

Primarul al Bucureștiului, a un critic pe sa de ce noul primar Dan, a s-a cu ELCEN pe subiectul furnizării apei Capitală.

Ce a la Dan

După ce s-a prezența specialist ELCEN, perioada se des lipsa apei calde, a un la adresa primar al Capitalei.

Gabriela de a pe perioada campaniei electorale, de aceasta, de se află la instituțiilor se ocupă cu agentului termin, ca ea nu primar general al Capitalei.

„Dumnezeu nu doarme! Priviți s-au in vileag! Toata vara am informat ca deficitara a apei “reviziilor” INTENTIONAT de ELCEN, aparține de PNL.”, a postarea de pe Facebook.

„Iar azi, primul facut de primarul la ELCEN! Dar nu sa le reproseze ca i-a lasat pe bucuresteni fara calda, ci sa se pozeze prietenos, afectuos, si sa le multumeasca guvernului in campania electorala, prin pedepsirea bucurestenilor. Aceasta lipsa de fata de bucuresteni de intr-o normala. Usor, usor, campanie ies la suprafata.”, a Firea mesajul.

Nicușor s-a cu administratorul ELCEN

Nicușor s-a cu administratorul special al ELCEN, Crețu, specialistul de al Capitalei, a afla situația sistem. primar susține nu vrea  ca apă situația se poate de repede.

„M-am cu Crețu, administratorul special al ELCEN, specialiștii de al Capitalei. Am s-a de termoficării m-am de e într-o foarte dificilă.

observat la Dan." width="1408" height="882" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Gabriela-Firea-vede-o-conspirație-în-București.-Ce-a-observat-azi-la-Nicușor-Dan-„Este-clar”1.jpg 1408w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Gabriela-Firea-vede-o-conspirație-în-București.-Ce-a-observat-azi-la-Nicușor-Dan-„Este-clar”1-1024x641.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Gabriela-Firea-vede-o-conspirație-în-București.-Ce-a-observat-azi-la-Nicușor-Dan-„Este-clar”1-768x481.jpg 768w" sizes="(max-width: 1408px) 100vw, 1408px"/>
Ce a la Dan.

E de împreună, repede, cele idei de sistem, a urgențelor căldura. E un nu pierdem timpul, ci venim cu soluții”, a pe Facebook.

About BoTposter

Check Also

Serviciul de la Google de care aveai nevoie e acum gratuit. Cum îl obții

Există mai multe servicii VPN pe care le poți utiliza pentru a-ți proteja confidențialitatea cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *