Breaking News
Home / Tehnologie / Gabriela Firea, reacție explozivă după gafa imensă făcută de Guvern: “Citiți și vă cruciți! La ce îi condamnă Guvernul pe acești bolnavi?”

Gabriela Firea, reacție explozivă după gafa imensă făcută de Guvern: “Citiți și vă cruciți! La ce îi condamnă Guvernul pe acești bolnavi?”

Fostul primar al făcute de Guvern. Aceasta a cu câteva un document menționate detalii „Sfântul Stelian” cu medii de COVID-19. Potrivit Firea, nu are de ATI, un prejudicii gravă.

Medici psihiatri trata bolnavi de COVID-19?

Gabriela Firea a pe se Spitalul “Sfântul Stelian” va fi Covid cu medii grave. La auzirea vești, fostul primar al apărarea oamenilor, considerând o ca suferinde într-un necorespunzător, ca pregătire a medicilor, specializări, ca structură a secțiilor.

”Citiți si cruciti! Decizie șocantă! cu Covid fi transferați într-un sectie de ATI!! a ordonat ca Spitalul Sfantul Capitala pacientilor Covid cu medii si GRAVE! Două :

1. Spitalul NU are de ATI, deci nu poate trata cu severe! La ce pe bolnavi?
2. Spitalul de Evaluare si a Toxicodependențelor tineri!! Daa! Ați bine!! Adică psihiatri trebui virale! Ca si ar fi infecționisti, virusologi etc”, și-a aceasta mesajul.

Gabriela de incompetență

Pe de partea, Gabriela Firea țin de Capitalei, nu pe cele Sănătății, un plus de mândrie pe a depus-o amenăjării cu aparatură performantă.

Realizând ar fi vorba de o de nume, fostul primar spitalului, de alarmă. ar fi numele, sau Ștefan, aceste nu au de ATI.

„În cazul guvernantii se refereau la Spitalul Sfantul Ștefan, pe sa-l transforme in Covid 100%, ramâne problema : NU are sectie de intensiva, deci nu poate pacienti cu severe!

Vă dați ce incompetență pe la Guvern?

Oricum, de remarcat ca guvernul Primariei in cu virusul, si nu pe cele Sanatatii! O recunoastere a muncii de la ASSMB, pe am coordonat-o si sustinut-o cu masive, de 4 ani. Investiții precedent spitale, vieți!”, final.

About BoTposter

Check Also

Adi Sînă și Anca Serea, dați în judecată. Ce probleme financiare au acum, este incredibil

Probleme mari în familia Sînă-Serea. Cele două vedete au fost date în judecată. Ce probleme …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *