Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Gabriela Firea nu renunță în ruptul capului la Primăria Capitalei. Ce are de gând să facă: “Am găsit extrem de multe greșeli”

Gabriela Firea nu renunță în ruptul capului la Primăria Capitalei. Ce are de gând să facă: “Am găsit extrem de multe greșeli”

Bătălia de acum începe. Lovitură Dan, ce anunță un război. Aceasta a declarat seară informații au la voturilor, care, nu așa.

Nereguli precedent de Firea

În serii de marți, fostul al Capitalei, Firea, a o intervenție la Antena3, cadrul „Sinteza Zilei”, acolo unde a dezvăluit se observă anunțarea alegerilor, exit-poll anunțate de BEC.

Aceasta susține sa de politician nu a o asemenea situație, la se informații colegilor. Potrivit acestora, secții de au nereguli, se verifica copiile proceselor verbale.

„Având foarte mare, premieră, nejustificată, nemaiîntâlnită… foarte bine, am eu emisiuni, am alegeri am exit-poll-uri niciodată, niciodată, România, Europa, lume, nu a o diferență de mare un exit-poll rezultatul de BEC.

Practic, cele 10 ca diferență mine seara exit-poll-ului, de o fotografie de la 19.00, nu noi, ci prin a ar fi vorba o diferență de 4 s-ar aceasta nu reală, am foarte informații de la colegii de la prin am verificăm copiile proceselor unde, acest moment, am de inadvertențe”, a Firea, la zilei.

Din bucureșteni, anunță a voturilor

Tot serii de marți, s-a arătat cu la corectitudinea cu au numărate voturile, dezvăluind la prânz, aceasta Dan.

Aceasta a explicat, de asemenea, ce au de votare, de fraudă pe aceste defecțiuni.

“Sunt indicii nu au secţiile de votare. În s-au tabletele şi nu au funcţionat. La 21.00, printr-un blocaj, nu se scana buletine, se ce se de votare.

Aceste imagini fi analizate şi se poate ce s-a secţiile de votare. Supraveghetorii noştri au marginalizaţi, îndepărtaţi de la masă”, a declarat Firea, la TV.

Gabriela a va o renumprare a a se asigura s-au cinstit nu a o înșelare a cetățenilor.

„Am de şi întreaga perioadă se verifice şi cifrele. Dincolo de mine, de a spune ne-am vom contesta acest lucru, rezultatul nu cu realitatea şi poate se leagă cu se s-a ziua alegerilor, la prânz procente Nicuşor Dan”, a Firea.

About BoTposter

Check Also

Lista statelor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Decizie de ultimă oră a Comitetului Național pentru situații de Urgență

Oficialii au indicat statele și zonele cu risc epidemiologic ridicat. Pe lângă actualizarea listei, Comitetul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *