Breaking News
Home / Stiri Noi / Gabriela Firea: Nicuşor Dan, treci la muncă şi lasă fake news! Acum eşti validat şi nu te mai reţine nimeni

Gabriela Firea: Nicuşor Dan, treci la muncă şi lasă fake news! Acum eşti validat şi nu te mai reţine nimeni

Reacţia ce a acuzat-o pe ar fi stimulentelor cuvenite adulților cu București.

Realitatea stopării a confirmată, marți, de de Asistență Socială, care a adulții cu a de fonduri.

Însă Gabriela Firea pe Nicuşor Dan, pe premier şi pe ministrul de finanţe au provocat, prin mecanisme financiare, şi o acum primar general.

Ea precizează cu dizabilităţi au şi pe care, opinia sa, vinovaţi nu au şi la adulţii cu dizabilităţi.

“O nouă zi, un news, Nicusor ‘Plicuşor’ Ban. Azi că am oprit plata stimulentelor cu dizabilităţi. Adică, eu am ‘oprit’ ceva se achita lunar, datorită unui iniţiat şi de mine, de 3 ani! ţi-e grădina, Doamne! Dar nu ‘pomeni’? Că aşa zicea campanie. Că toate sociale anulate! dupa ele?

Spre informare: stimulentele cu dizabilităţi, in valoare de 1 000 de lunar, deja. Stimulentele adulţii cu dizabilităţi, de 500 lunar, se plăteau, de obicei, ultima zi a lunii sau primele luna următoare, funcţie de situaţia financiară.

Situaţia grea, şi au contribuit si Cîţu – domnului Nicuşor -, au cota pe alocată şi, plus, nu au nicio forma de propusă de (…)Un comportament odios la adresa bucureştenilor, ca să mă pedepseasca pe mine politic!

Domnule Plicuşor Nicuşor Dan, eu m-am 4 de zile, sub guvernele, cel de al PNL! Nu răspândiţi minciuni! Nu falsificaţi realitatea! Aţi câştigat prin şi furt! Acum, treceţi la treabă! Sunteţi şi validat, de ieri!

De ce nu aţi jurământull, ca începeţi munca? Vă plângeaţi că vă blochez eu! cine reţine? Sau musai la înscăunare şi domnul Orban, prin delegaţii? Vă pasă mai de politic, de fanfaronadă, de butaforie, de oameni?

Se bine că da! Şi se va zilnic, ce in ce mult!”, concluzionează fostul primar general, într-o pe Facebook.

About BoTposter

Check Also

Klaus Iohannis, vizită fulger la DSP București

Direcţiile de Sănătate Publică, inclusiv DSP Bucureşti, au fost criticate intens, existând foarte mult nereguli. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *