Breaking News
Home / Stiri Noi / Gabriela Firea, despre scandalul politic pe carantina de lângă Capitală: ”Este multă birocraţie. Viaţa cetăţenilor este îngreunată!”

Gabriela Firea, despre scandalul politic pe carantina de lângă Capitală: ”Este multă birocraţie. Viaţa cetăţenilor este îngreunată!”

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a la 3, despre modul care a carantinarea Capitalei.

”Am o hărnicie a nu se la acest domeniu, şi a nu te pricepe, nu o de mare, nu ne-am născut (…) Este o aroganţă pe o constat. Pur şi suntem unici, la negativ, carantinăm localităţi şi nu fi carantinate la propriu.

De exemplu, instituţiile judeţului Bucureşti, precum judeţului Ilfov, Judeţean al judeţului Ilfov, Spitalul Judeţean Ilfov. Toate Capitală.

De asemenea, de bucureştenii şi-au s-au judeţul la serviciu, şi localităţile Bucureştiului. Măsura nu altceva, îngreuneze viaţa prin se naşte o birocraţie. Fiecare se va gândi, de unde îşi procură declaraţia, bifeze motivul casă. Pentru o persoabă activă are la îndemână un smartphone, nu va fi aşa o corvoadă, haideţi ne imaginăm o situaţie. O doamnă sau un vârstă, are la judeţean şi de Poliţie. De unde un smartphone, o declaraţie unde bifat, Spitalul Judeţean Ilfov.

Este birocraţie, îngreunarea vieţii cetăţenilor şi nu are un rezultat, câtă vreme un flux permanent Bucureşti şi judeţul Ilfov, circularea Capitalei, cetăţenii nevoiţi aşa”, a Firea, la 3.

Citiţi şi: Gabriela Firea, carantinarea Capitalei: ”Ferească de prostul harnic!”
 

About BoTposter

Check Also

Constantin Iacov: Marea mutare politică a Liei Olguța Vasilescu este doar o culegere de resturi

”Cand Ciolacii, Olguții si securiști tip conserva construiesc noul PSD! Știrile create de Lia Olguța …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *