Breaking News

Gabriela Firea, dată în judecată înainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicușor Dan să ia decizia

Scandal de de 2020. judecată de Dan. Ce l-a pe candidatul dreptei la ia decizie?!

Nicușor o judecată pe calomnie

După apariţia Nicușor Dan un cu un al 4, legat de împiedicarea demolări ilegale, şi acuzaţii Firea, a o judecată calomnie. Înregistrarea de la a a publică de Budeanu.

„Voi intenta civil calomnie, primarului funcție, Firea, a mine am a ajuta cetățeni. Este o va trebui răspundă.

Eu ea nu poate conceapă ca cineva dedice 15 a apăra cetățenii. Nu poate nu e ei de valori, afirmații mincinoase, plătești. Sunt am apărat un interlop. Niciodată la de oamnei au la noi, nu am investigații cine ne ajutorul. Ne-am au sau nu dreptate”, a Nicusor Dan, într-o de presă.

Înregistrarea, o de a la putere?!

Mai mult, contracandidatul primar al a explicat nu o a a-l defăima.

dată judecată de Alegerile Locale. Ce l-a pe ia decizia" width="800" height="451" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Gabriela-Firea-data-in-judecata-inainte-de-Alegerile-Locale.-Ce-l-a-determinat-pe-Nicusor-Dan-sa-ia-decizia-3-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Gabriela-Firea-data-in-judecata-inainte-de-Alegerile-Locale.-Ce-l-a-determinat-pe-Nicusor-Dan-sa-ia-decizia-3.jpg 728w" sizes="(max-width: 800px) 100vw, 800px"/>
Gabriela Firea, judecată de Alegerile Locale. Ce l-a pe ia decizia

“Un Sectorul 4 a de Primărie, i-a demolat proprietatea. a prin decizie definitivă de de București. În ce a constat abuzul: a act, proiect, o baza autorizații de Primărie. a apelat la mine, parlamentar de m-a rugat ajut.

Am la Poporului. Apoi m-am adresat sector 4, cu materiale scrise, i-am atras atenția săvârşi un abuz. Nu au răspuns. am internveni litigiu, alături de Asociația Bucureștiul. Instanța ne-a a constatant a demolat abuziv.

Este mea de parlamentar de a problemele circumpscripție. Ce sens ar la parlamentar?

Mafia şi urmaşii lui aceleaşi cu ne-au a de la a şi a administraţiei corupte, de Firea”, a politicianul.

Ce spune lui Dan

Întrebat de Nicușor Dan, a explicat de frica 27 septembrie.

„Nicușor un om cunoscut, un om corect. Este un om cinstit, un om s-a bătut interesele bucureștenilor. Nu mi s-a o negociere. Este pe cineva atunci cu el. Ceea ce PSD-ul disperat, teren pe zi ce trece. Toți interlopii, au trăit bine sub locală PSD, disperați să-l discrediteze pe de bază”, a declarat Premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *