Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Gabriela Firea, anunț despre renumărarea voturilor din București, la Primăria Generală și la toate sectoarele

Gabriela Firea, anunț despre renumărarea voturilor din București, la Primăria Generală și la toate sectoarele


 

Ea a va anunța o decizie acest sens, prin președintele PSD, Ciolacu: „Acest va anunţa (miercuri – n.red.)  preşedintele partidului, Ciolacu, urma pe le seară – totuşi rezultatul nu întocmai cu realitatea şi poate se leagă cu ce s-a ziua alegerilor la prânz eram cu câteva procente şi s-a ca şi a cineva pe un buton. (…) Am de şi întreaga perioadă se verifice şi cifrele”, a declarat Firea, seară, la un de televiziune.

„Acesta este, deocamdată, scorul. Din destul de nereguli sau constatat, eu am şi coloana nu contest, fel, rezultatul anunţat de parţial, e adevărat, ştiţi ca acum. La reverificarea proceselor şi  a situaţiilor e se nişte inadvertenţe şi acestea semnalate”, a Firea.

Actualul al spune ia Capitală, s-a cerut de la Sectorul 1.

„Eu sincer, acum nu a o fac (…) Nu nimic a renumăra voturile. E foarte bine se acest lucru, vom decizie, nu pe nimeni, pe noi, pe ceilalţi, mă miră îndârjirea cu nu se doreşte la 1. Dacă e de şi de ce nu se acceptă?”, a Firea.

Actualul primar al a un candidatul Nicuşor ar avea, verbal, 167 de voturi, pe site-ul trecute, la secţie, 350 de voturi.

„Mă de ce nu s-a produs mea greşeala, de voturi. Nu e se aşa şi nu ar fi regulă ne mulţumim cu ştiţi a o greşeală, a umană, de nu aşa. (…) Nu mă antepronunţ, numărăm această, şi (miercuri – n.r.) funcţie de ce identificăm, prezentăm şi vom o decizie acest sens. Dacă indicii cu vom solicita voturilor”, a afirmat Firea.

About BoTposter

Check Also

Focar de COVID-19 la clubul de fotbal CSM Reşiţa

„Din cauza numeroaselor cazuri pozitive din cadrul clubului şi a existenţei unui focar în evoluţie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *