Breaking News
Home / Stiri Online / Gabriela Firea acuză Guvernul de “rea-credință, incompetență și impostură”

Gabriela Firea acuză Guvernul de “rea-credință, incompetență și impostură”


Fostul primar al solicită  solicită Capitală, profesorii, acolo unde focare, le izoleze, precizând ea s-a declarat mereu de a școlilor bucureștene.

 

“Alo, guvernul, intram in noiembrie, nu suntem in martie, cand nu stia ce sa faca in pandemie! Deschideti scolile! Testati si profesorii! Izolati focarele! Aveti cu ce! V-am lasat stocuri, rezere, dotate, ce trebuie! Ca in civilizata! mentine scolile deschise, daca a de si activitati economice.

In Bucuresti, scolile raman inchise, ca sa incompetenta guvernului, lipsa de pregatire si a se de criza sanitara. NU am de cu inchiderea scolilor Bucuresti, ca primar general, cand s-a votat acest recent in cadrul municipal situatii de urgenta! Deci, nu mi-am parerea de pe o zi pe alta, se incearca a se acredita. Reprezentantii Primariei au votat IMPOTRIVA inchiderii scolilor in Bucuresti. limpede : am pregatit o mare de testare elevi si profesori. Posibilele fi imediat!

Nu inteleg de ce ministerele sanatatii si educatiei nu aceasta de testare pregatita pe timpul meu. In schimb, tin scolile inchise. Nu le pasa de elevi, de profesori, de parinti!”, in postarea de pe sau de Social Media. 

Potrivit București, o de măsură a luna martie, pe perioada stării de la vreme nu era de coronavirus, nu materiale de protecție, 

“tot era nu se corespunzator”.

 

“Poate guvernul nu a aflat, suntem in iarna, a primavara, cand a pandemia.

Multa rea-credinta la guvernare! Multa impostura! Multa incompetenta! Sa vina (Adi Manciu, fostul ;ef de al PNL, consilier de -n.r.) cu lui falsuri in acte, si ocupate ilegal, sa ne minta si sa ne manipuleze inca o data!”, a Firea. 

About BoTposter

Check Also

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pozitiv COVID-19

Coronavirusul lovește la vârful politicii. Potrivit unor surse Realitatea Plus, Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *