Breaking News
Home / Stiri Noi / Furtună pe internet din cauza unei afirmații făcute de Marcel Ciolacu. Ce explicație are Ion Cristoiu

Furtună pe internet din cauza unei afirmații făcute de Marcel Ciolacu. Ce explicație are Ion Cristoiu

“Marcel a cîştigat şefia supunînd la vot intitulată Reconstrucţia PSD– o viziune de stînga un european.

În ansamblu, e un program politic de la a PSD, a pe de lichidare dezastrul 2019. Nu eu, ci şi alţi cronicari ai clipei, au despărţirea brutală. e bruscă şi categorică, de întruchipat de lui Dragnea. Unul punctele program Moţiune, şi Congresului, poziţia de nu de Justiţie.

E musai insistenţa pe abuzurile de Justiţie PSD, de a Legile Justiţiei, reacţia promptă la sau PSD-ist, cu deputatul sau senatorul căruiai se cerea imunităţii a fi penal, au temeiurile pe s-a şi a de al penalilor.

Indiscutabil, Statul a îngăduitor cu Dreaptă a eşichierului politic. Lipsa reacţii a la ţării de camarila regimului ca o nouă dovadă e drept de chelfăneală şi de drept. campania abuzurilor, şi printr-o de doi bani, a într-o fundătură. Liderii au predilectă a Parchetului.

Chiar a pe canalele. În faţa situaţii ieşire (protestele nu ajută la nimic victimele, schimb ca un nefrecventabil european şi prin asta condamnat Opoziţie şi bine), a o soluţie de compromis. A preocupările de esenţă întîmplările Justiţie, ţinînd menţioneze abuzurilor. Astfel sub Reconstrucţia următorul enunţ:

‘Reconstrucţia se va desprinde de un controversat şi va comunica prioritar pe le a asigura un promiţător şi ţară. justiţiei nu reprezenta un prioritar PSD, vom milităm de abuzuri şi şi a instituţiilor de drept. Se va accentul pe selecţia de calitate, integri, cetăţenilor atunci cînd ocupă sau a comunităţilor locale.’

Discursul a şi radical, n-a menţionat abuzurile:

‘Dar au cazuri a irosită de au crezut ca pe o la uşile justiţiei. Nu ei PSD! Ei aparţin trecutului. Şi ne rupem de acest trecut! sala de judecată. Nu la partid, nu la televizor, nu prezidenţiale. justiţiei de profesionişti, de magistraţi, de CSM, de asociaţiile profesionale. O cu răspunderea, conştient poate altfel. În mandatul meu, va rămîne pe agenda românilor, justiţia acolo unde locul, sala de judecată’.

Acest punct a stîrnit o adevărată furtună pe Facebook, unde se mulţi PSD. n-a strigat:

‘Laşilor! Aţi aprobat aberaţiile, v-aţi călcat in dezideratele, aţi hulit foştii curajoşi ai partid, v-aţi delimitat de şi aţi jignit iremediabil de votanţi! Aţi anulat noastră si libertăţi, aţi aprobat abuzurile trecuţi. L-aţi pupat pe Grindeanu, l-aţi pupat pe Ciolacu, deşi pe la colţuri urlaţi pumni de furie şi jenă! Începînd de azi, are şi PSD-ul lui! Cu şi cu votul vostru! Şi cînd mă pe cîţi am apărat cînd nu o facă! Îmi urlu, nu alta!’

Adrian a şi el:

‘Congresul a fuziunea prin cu «statul paralel». Mortua est! Electoratul stîngii nu are partid, dileme.’

Au acest sens şi alţii. Paşcu, de exemplu. Îi stimez pe toţi au denunţat ce ei acapararea de paralel. De altfel, acuzaţia e omul lui şi prin a cu cu chiriaşului de la Cotroceni, ca un leitmotiv al comentarii de Congres.

Slavă Domnului!Multe fi aduse. Nu ele s-a de slujitor al Statului Paralel. E reamintesc de uz obştesc Binomul SRI-DNA a fostlansată de mine spaţiul public.

Cred am credit a le de a Statului chestiune.

prin a Statului paralel.

PSD e ditamai partidul. Cu de marcă (primarul capitalei e PSD-ist), cu de primari, cu preşedinţi de organizaţii judeţene, cu demnitari. Cum poate preda un om paralelditamai hardughia? La Congres s-a votat pe Moţiuni. cîştigătoarea a lui Ciolacu. Documentul de mulţi ca cel consfinţeşte predarea PSD. Da, acest Document a de de fac alţii şi Olguţa Vasilescu, Firea, Grindeanu, Stănescu.

Semnarea Moţiunii de nu puţin de16 marcanţi ai ne predarea, a fost, aparţine nu lui Ciolacu, şi ai PSD. Nu de alta, votul pe Moţiuni a un vot de acceptare a Programului de Ciolacu. La vot lui a obţinut nu puţin de1310 de voturi. Predarea, a fost, a semnată de delegaţi.

Votul pe Moţiune e un vot pe Proiect politic.

S-a Extraordinar al PSD. Ştirea de agenţiilede aşa:

‘Marcel a preşedinte al PSD, la desfăşurat online. El a o abordare nouă, atît partid, cîtşifaţă de cetăţeni. (…) Din de fac prim-vicepreşedinţii şi Grindeanu, secretar general Stănescu, preşedintele Naţional, şi 12 vicepreşedinţi, patru pe domenii de şi pe regiuni. ministru de finanţe a singurul al lui Ciolacu.(…)Eugen a obţinut 91 de voturi, de 1.310 lui Ciolacu. Au şi 49 de nule.’

Urmare a dezastru de PSD, şi a leneviei tipice presei decît cele concurenţei de pe piaţă, nu s-a ţinut votul a pe Moţiuni. Ştirea adevărată e lui şi nu a obţinut 1310 voturi. Menţionarea lui de înfăţişarea Buletinului de vot. Acesta e punctul de al statutului, şi al logicii. a propunerea de a se pe Moţiuni.

În aceste condiţii, o Moţiune. La Convenţia 1992 s-au confruntat Moţiuni. Trei şi diferite. La Convenţia PD 2001 s-au Moţiuni. Trei şi diferite.Dat organismele de au votul pe Moţiuni, ar fi ca o Moţiune şi o echipă proprie. sa pe buletinul de vot e o proastă. Ciolacu, prin împăciuitorism, a ezitat respingerea candidaturii, deşi ea nu se înscria votul pe Moţiuni.

De ce n-a Moţiune?

Răspunsul recapitularea activităţii pe cristoiuTv Congresului.

Pe 18 2020, la de pe cristoiuTv, a denunţat de a PSDregimului de interimară. Dacă – a fostul secretar general al de predat. Pentru a evita acest lucru, apropus susţinerea lui la preşedinţia PSD. Cu acest prilej, l-a ruga pe candideze. Din spusele interlocutorului rezulta e cel nimerit de la predare.

Pe 2 2020, a rîndul interviu cu Teodorovici. Un interviu m-a fostul ministru de finanţe e un politician solid, puternic, o adevărată personalitate. Domnia sa a o a de Ciolacu. Teza său:

Marcel o e omul Sistemului, al Statului Paralel.

Dacă preşedinte al PSD, va fi Statului Paralel.

Pe parcursul a denunţat cele de ţinere a congresului on line şi pe Moţiuni. pe Moţiuni a criticat:

.

L-am pe va candida:

‘V-am spus. Eu sînt un om politic, sînt o fac. Lumea scrie, spune pe stradă, aceşti oameni, a arăta ce de mine, am făcut, de votul delegaţilor la congres.’

Deoarece denunţase cele de ţinere, l-am întrebat:

‘Deci, de condiţii, online, moţiune sau nu, candidaţi sau nu?’

Mi-a răspuns:

‘Indiferent de ce se întîmplă, ce CEx-ul, da, o să-mi candidatura.’

Atît spusele lui şi Teodorovici, cît şi la cristoiuTv rezulta o grupare refuză politica lui Ciolacu, ca de a braţele şi cele Puterii întruchipate de Iohannis.

Marţi, 21 2020, la emisiunea 9 de la TVR, de Ionuţ Cristache, la intervenţia mea, a chestiunea pe Moţiuni. Ca şi la interviu la cristoiuTv, el a hotărît pe Moţiuni:

‘Ce Năstase? Că moţiunea reprezintă un atac la democraţia partid. De ce? Pentru nu candideze pe funcţiile partidului. Tu ai ocupat cu una, candida nu poate candida la acel funcţii.’

Cu acestea, se decidea votul pe Moţiune, anunţă emisiune are şi şi Moţiunea:

‘Eu nu am gîndesc pe o funcţie, într-o echipă. Dacă va fi pe moţiune am echipă. Vor fi cu şcoală, cu şcoală la timp, la stat. Nu mă spun, nu mă privaţii acum, asta este. Fără diplome la sau parte. Oameni într-adevăr partidul, au rezultate. Şi nu tineri. Ceilalţi mi-au zis: nu tineri! Tineri ce sens? Dorinţa aceasta de schimbare, pofta de muncă. Vor fi cu experienţă. Trebuie îmbinăm cele zone, cele generaţii. Nu poţi la o parte, Şerban sau alţi partid. Dar şi cu partidul. Uitaţi-vă la tineret. zbîrnîie într-un ca PSD-ul.’

Oricît ar de ciudat, votul pe Moţiuni ca la Congres de la predare. pe Moţiuni vot pe program. de depuneo Moţiune dedicată de la Predare.

Eugen n-a o Moţiune.

De ce?

Pentru n-a se pe sa.

Nici măcar care-l îndemnau candideze a de la Predare!

Păi nu se angajeze Statului Paralel ce are bocim a predat?!”, a pe cristoiublog.ro.

About BoTposter

Check Also

Care sunt persoanele care au nevoie de asigurare CASCO? Află dacă te numeri printre acestea!

Dar, în acest caz, este important de știut că renunțarea la astfel de beneficii implică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *