Starea Vremii Online

Breaking News

Focar De COVID-19 La Ambulanţa Olt. 20 De Angajaţi Sunt Infectaţi

De
Bobi Neacșu,

Până în prezent au fost confirmate 20 de cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor SAJ Olt (doi medici, cinci ambulanţieri şi şoferi, 13 asistenţi medicali), iar în rândul contacţilor cazurilor confirmate de la Ambulanţă au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus cinci persoane, anunţă DSP Olt, conform Agerpres. Numărul cazurilor ar putea creşte pentru că mai sunt în lucru 25 de probe.

În urma anchetei epidemiologice efectuate la Ambulanţa Olt a reieşit că sursa de infecţie este asistenta testată pozitiv pentru COVID-19 în data de 18 mai, din judeţul Argeş, transmite DSP Olt.

DSP Olt anunţă că 35 de pacienţi care au intrat în contact cu angajaţii Ambulanţei Olt confirmaţi cu noul coronavirus au fost testaţi negativ pentru COVID-19. Ancheta epidemiologică este în continuare în derulare.

DSP Olt punctează că pentru „asigurarea continuităţii activităţii în condiţiile izolării persoanelor la risc, permanenţa SAJ este asigurată prin relocarea de echipaje din substaţiile secundare”. Echipajele relocate sunt cazate în spaţii puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean (CJ) Olt, în afara sediului Ambulanţei.

Citeşte şi:

Programul pentru achiziționarea de calculatoare pentru copiii săraci, inaccesibil de 16 ani. Profesor de la sat: “Nici unul dintre elevii mei nu se încadrează în condițiile absurde”

Ce amendă luăm dacă nu purtăm mască de protecţie în starea de alertă și cine poate să ne sancționeze? Răspunsurile Poliției

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o …


Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați

HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *