Starea Vremii Online

Breaking News

Focar Cu 30 De Vârstnici Infectați Cu COVID-19 La Un Cămin De Bătrâni Din Ilfov. Rudele Sunt Revoltate Pe Autorităţi: “DSP Nici Nu Răspunde” | Ştiri, Știri România | Libertatea

De
Ștefan Pană,

Aproximativ 30 de persoane au fost confirmate cu COVID-19 şi transferate la spital de la  căminul Patru Generaţii, din Ilfov. Până în acest moment, toate sunt asimptomatice şi sunt în stare bună.

“A fost o persoană care era în tratament de chimioterapie, la test a ieşit pozitiv COVID, s-au testat toţi ceilalţi pacienţi. O parte au ieșit pozitiv, au fost internaţi la spital, să fie retestaţi”, a spus un reprezentat al căminului, pentru Libertatea.

Întregul cămin a fost dezinfectat de DSP.

Căminul era în izolare de la finalul lunii februarie şi tocmai se pregătea să dea drumul din nou vizitelor. 

Rudele celor din cămin se plâng că autorităţile nu au comunicat cu ele şi nu au putut afla informaţii decât de la reprezentanţii căminului.

“Nu avem nimic de reproșat căminului. DSP Ilfov nu răspunde la telefon. Nici nu știu dacă are număr de urgență, iar la București epidemiologul nu putea fi contactat. Până acum nu am fost contactați de nicio autoritate – doar personalul căminului a oferit informații”, a declarat ziarului o persoană care are o rudă în cămin.

Pacienţii sunt internaţi la Spitalul Victor Babeș.

Libertatea a încercat să ia legătura cu reprezentanții DSP Ilfov, dar până la data publicării știrii aceștia nu au răspuns solicitării.

Citeşte şi:

Ministrul muncii, despre srilankezii abandonați pe Otopeni: “Vom evalua situația azi”

O asistentă de la “Marius Nasta” și-a infectat patru colege cu COVID-19, pentru că nu a purtat echipamentul de protecție

Imagini șocante în Cluj-Napoca. Femeie în scaun cu rotile, agresată și răsturnată în timpul unui scandal pe stradă

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei


Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente

HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *