Breaking News
Home / Tehnologie / Florin Salam nu mai are scăpare. Ce a putut să facă acum de frica Duduienilor: este absolut șocant

Florin Salam nu mai are scăpare. Ce a putut să facă acum de frica Duduienilor: este absolut șocant

Florin Salam se nu scapă de probleme, parcă ar fi de Duduienilor. Implicat într-un acestora, i-a cam firca ultima vreme.

Florin Salam nu are scăpare

Florin Salam Implicat dosarul al șantajărilor maneliști, implicați ai Clanului Duduienilor. Salam parcă a frica acestora. Surse, au declarat recent de la WoWbiz.ro, au dus la concluzia frică.

Ce a acum de frica Duduienilor

În weekend-ul manelistul la o petrecere privată. Toată aștepta pe apară la cântare, dar, sursele WoWBiz, s-ar fi retras. Ba de-atât, ar fi înapoi.

”Florin Salam le-a explicat l-au plătit are niște probleme. Mai exact, a de niște el, cântă la petrecere, dezastru. A nu pericol pe de la nu se expună.

mai are scăpare. Ce a acum de frica Duduienilor: șocant" src="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Florin-Salam-nu-mai-are-scăpare.-Ce-a-putut-să-facă-acum-de-frica-Duduienilor-este-absolut-șocant-florin-salam1.jpg" alt="Florin Salam nu are scăpare. Ce a acum de frica Duduienilor: șocant" width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Florin-Salam-nu-mai-are-scăpare.-Ce-a-putut-să-facă-acum-de-frica-Duduienilor-este-absolut-șocant-florin-salam1.jpg 544w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Florin-Salam-nu-mai-are-scăpare.-Ce-a-putut-să-facă-acum-de-frica-Duduienilor-este-absolut-șocant-florin-salam1-400x225.jpg 400w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Florin Salam nu scăpă de Duduienilor

Așa a trimis arvuna pe o încasase. Din ce am înțeles, e vorba de câțiva asociați de-ai Duduienilor, Flporin Salam i-a turnat la Poliție l-au acum deciși se răzbune, nu pe niciunde”, le-a spus, de la WoWBiz, citată.

Florin Salam cu de protecție

Aceleași motivul ar fi renunțat la ar fi de la clanului. Aceștia i-ar fi prmois maleistului se ține de lui până-și va datoria. sursele vorba de taxa de protecție pe Salam nu ar fi plătit-o, de aici problemele cu aceștia.

”I-au cerut taxă de protecție. Salam a decis, atunci, renunțe, probabil nu va cânta o perioadă prin sau prin apropiere. Oricum, el destul de prin străinătate, se va pe cântările de afară, o perioadă, se pe aici”, a citată.

mai are scăpare. Ce a acum de frica Duduienilor: șocant" width="900" height="755" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Florin-Salam-nu-mai-are-scăpare.-Ce-a-putut-să-facă-acum-de-frica-Duduienilor-este-absolut-șocant-florin-salam2.jpg 900w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Florin-Salam-nu-mai-are-scăpare.-Ce-a-putut-să-facă-acum-de-frica-Duduienilor-este-absolut-șocant-florin-salam2-768x644.jpg 768w" sizes="(max-width: 900px) 100vw, 900px"/>
Flron Salam și-a pierdut recent fratele, COVID-19

În afară de problemele cu Duduienilor, Salam a ultima perioadă prin personale. Recent, fratele acestuia, Neluțu Stoian, a Spitalul de Infecțioase Capitală.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *