Breaking News

Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, acuzat de plagiat, a pierdut dreptul de a coordona doctoranzi


 

Decizia cazul ministru al a nu a avansare profesională, Bihoreanul.ro

Fost ministru al Sănătăţii, acum senator şi prodecan al Facultăţii de Medicină şi Oradea, și-a plagiat doctoratul, a Național Atestarea Titlurilor, Diplomelor Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Bodog a obţinut fraudulos de şi de conducător de doctorate, nu a condiţia de de a fi ca autor cel puţin 6 ştiinţifice reviste cotate ISI. aspiră la de profesor, şi obţină certificatul de abilitare, de a doctorate.

Pe 18 octombrie 2016, ministrul Educaţiei de la dată, Dumitru, a un ordin prin i-a retras de abilitat şi de a doctorate. şi Educaţiei nu s-au pronunţat şi pe de obţinut de Bodog.

Florian ar fi copiat două de doctorat “Managementul şi marketingul unităţilor sanitare”, susţinută 2008, la de Timişoara, investigații octombrie 2017 a jurnaliștilor de la PressOne.

Ministru al la dată, a acuzațiile ar fi copiat 147 cele 232 de pagini tezei.

Bodog a ministru al perioada ianuarie 2017-ianuarie 2018, primele PSD, Tudose, guvernul interimar Fifor, la numirea Dăncilă, 29 ianuarie 2018.

CNATDCU a decis, pe 31 2019, retragerea de doctor Management, deținut de fostul ministru al Bodog, plagiat. a cu de de prezenți la ședința a data de 18 iulie. Informația a inițial de jurnalista Șercan.

Fostul ministru al senator un de doctor Medicale, obținut 2001 la Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *