Breaking News
Home / Stiri Online / Firmă de pază, acuzată de un "tun" de milioane de euro. Percheziții de amploare în mai multe județe

Firmă de pază, acuzată de un "tun" de milioane de euro. Percheziții de amploare în mai multe județe


Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice au descins, in aceasta dimineata, la 18 adrese Bucuresti, Dambovita si Arges, intr-un de fiscala in serviciilor de protectie si paza.

Perchezitiile vizeaza domiciliile si sediile sociale (punctele de lucru) societati comerciale, sub savarsirii infractiunilor de fiscala in forma continuata.

“Din materialul probator administrat, pana in prezent, au rezultat indicii ca, in perioada 2014 – 2019, o comerciala, activitati de protectie si garda, ar fi incheiat, cu o de si firme, avand ca prestarea de de paza, incasand de la acesti clienti 95.200.000 de (aproximativ 20.000.000 de euro).

In sustragerii de la obligatiilor catre stat, administratorii de si de drept, respectiv directorul economic, ar fi dispus inregistrarea in contabilitatea societatii si ar fi declarat la achizitii de la 83 de societati comerciale, nu ar la baza operatiuni reale.

Prejudiciul de de 18.500.000 de (peste 4.000.000 de euro), reprezentand pe in suma totala de 8.400.000 de si T.V.A. in suma de 10.100.000 de lei”, arata Politia Romana.

Potrivit sursei citate, recuperarea prejudiciului, fi masuri si imobile apartinand banuite, respectiv partii civilmente.

Pentru cercetarilor, fi 5 mandate de si fi la politiei 5 audieri.

About BoTposter

Check Also

Viktor Orban, reacție după ce europarlamentarul din partidul său a fost prins într-o orgie

“Acţiunile colegului nostru eurodeputat Jozsef Szajer sunt incompatibile cu valorile familiei noastre politice”, a declarat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *