Breaking News

Ferma 2020. Cezar Ouatu și-a dezvăluit secretul! Ce a făcut înainte de a merge în emisiunea PRO TV


Cezar a dezvăluit prin s-a apriga experiență de la Ferma. Ce a de a luxul de la țară, de condițiile comode cu a obișnuit acum?

Ferma 2020 Orășeni vs Săteni: Ce a la emisiune?

Cezar a concurenții la nu s-a așteptat. Acesta a luxul de a pășit aventura Ferma 2020. te te adaptezi oricăror condiții, puternic, a pe micile sub un format. Acum, au provocarea se obișnuiască ușor, ușor cu cele existete: săteni sau orășeni. Viața cunoscutului cântereț de să-l participe sătenilor, la un băiat de oraș, școlit la cele instituții plimbat pe marile scene lume.

Contratenorul a alături de precum sau Bocelli. Artistul a scena aplauzele Ferma de s-a zi. Dat orășenii au pe doi locuința ce are le de câteva bune, nu au bagajele, s-au se cu ce au la ei pe ei seara cu pricina.

Contratenorul nu se aștepta la experiențe

A doua zi nu a ea bine, s-a de colege nu s-a odihnit, nu se deloc lui nu se aștepta de ca aceasta realitatea show-ului. Pentru a atenția ce să-l prin de la Fermă, de a a un interviu picant sodelicios.ro unde a dezvăluit detalii prin a de a-și confortul de acasă.

„Nu m-am fel, punct de am anticipez pe le aveam, s-au diferite. Totul intens. m-am psihologic de de familie, iubită, am cu de poate fie”
Cezar Ouatu (Sursa: sodelicios.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *