Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Fata lui Gigi Becali, apariție răvășitoare în public. Cum arată acum Alexandra

Fata lui Gigi Becali, apariție răvășitoare în public. Cum arată acum Alexandra

Ce Becali, fiica mijlocie a patronului FCSB, Becali. Aceasta oriunde se public. Se mereu pe amicilor, fanilor de pe de socializare.

Fata lui Becali, răvășitoare public

Alexandra are vârsta de 24 de a fi cochetă lui Gigi Becali. Acesta se mereu la modă, un bolid de 200.000 de de fashion. Chiar pe Instagram, aceasta o mulțime de de de firmă. la nunta surorii a impresionat cu o frumoasă, cu motive machedonești accesorizată la modă.

De dată, fiica lui s-a filmat la o petrecere, pe de dans, alături de câțiva prieteni. Aceasta s-a foarte mult, o adevărată divă-sexi, nu-i lipsesc gusturile rafinate. Astfel, o roșie, strânsă pe corp, i-a de lui Becali.

Se ei distracția, cu luni, a la mare pe muzica lui Jador. Cochetă, vedeta a club, acolo unde s-a de minune. La vremea respectivă, a o albă, ce i-a bronzul. Atunci, fiica lui a o ciocnea un shot cu prietenii, un club, se poate muzica lui Jador.

A notoritetatea de mică

De altfel, a de mică, la ca sale. Ea a mereu grijă să-l pe publice, foarte discrete, au asta de-a timpului. Chiar se fălească risipească pe nimicuri său, a de surprinsă împărțind ici colo ce i-au câteva favoruri sau adevărată nevoie.

În plus, urmează de Drept, petreacă, continuă o restrânse, respectându-și intimitatea. a clarificat s-ar cu Grigoriu.

„Eu Grigoriu ne cunoaștem copilărie nu ne-a legat nimic de prietenie, pe de el însuși poate confirma.  Având educația pe am primit-o de la discreția mă caracterizează, nu cu la acest am speranța jurnaliștii ghidează principiile deontologice corecturile necesare, pe evita știri vădit cu la mea a mele. Este păcat momentele prin umbrite de asemenea care, defintiv, nu fac afecteze mass-media românească”, a declarat Becali.

About BoTposter

Check Also

Șoc! Fiul unei vedete nu are casă şi locuieşte într-un adăpost. Tatăl lui e milionar, dar nu-l ajută

Tom Jones este printre cei mai bogați oameni din Marea Britanie, cu o avere estimată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *